Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys krasch – hjälpen efter sammanbrottet

Molly Sandén och Danny Saucedo var ett par under många års tid.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Danny Saucedo berättar att han längtar efter att få barn.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

Danny Saucedo använder musiken för att bearbeta uppbrottet från Molly Sandén.

Samtidigt längtar han efter att få barn – något som han berättar om i en intervju med ”Expressen Söndag”.

– Jag har längtat efter att bli farsa sedan jag var 20, säger han.

I sex år var Danny Saucedo och Molly Sandén tillsammans, men nyligen gick paret ut och bekräftade att det gjort slut.

Den nyblivna singeln Danny lägger nu all energi på sin kommande föreställning ”Run(a)way show” i Göteborg i höst.

Samtidigt så längtar han efter att få barn – vilket han berättar om i en intervju med ”Expressen Söndag”.

– Jag har längtat efter att bli farsa sedan jag var 20. Jag tror jag insåg jävligt tidigt att om det finns ett syfte med den här existensen så är det väl att reproducera sig själv och skaffa ett par ungar som är bättre än du själv. Längtan kommer nog alltid att vara lika stark, men nu är den så klart längre bort. Men jag vet att jag kommer få barn någon gång i livet. Det är bara att jag kanske tänkte att det skulle vara med Molly, säger han.

Saucedo berättar om singellivet

Danny är nu singel för första gången i sitt vuxna liv. Det är en stor omställning, menar han.

– Jag har varit pojkvän i 16 år i sträck. Jag var först ihop med min gamla tjej i tio år och sen direkt över till Molly. Jag får bara lära mig nu hur det är att inte vara pojkvän. Och det är skitspännande det också. Livet har andra planer och det är spännande. Både Molly och jag har fått massor med nya möjligheter och det är fint. Vi har varandra kvar i livet. Vi är bästa vänner och vi älskar varandra, säger han i intervjun.

”Mådde verkligen skit”

Danny Saucedo är också positivt inställd till att ta professionell hjälp av terapeuter när man går igenom tunga perioder – och i intervjun berättar han om när han gick i terapi för första gången.

– Det gjorde jag när jag kom tvåa i Melodifestivalen. Då var jag tvungen att ta professionell hjälp av psykolog. Jag mådde verkligen skit, också för att mitt tioåriga förhållande hade tagit slut. Jag ifrågasatte mig själv så jävla hårt. Det var skönt att prata med någon utomstående och jag rekommenderar alla som har tuffa tankegångar att snacka med någon professionellt.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.