Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dannys hyllning till Mollys avklädda video

Mollys låt "Freak" handlar om dålig självkänsla och utseendefixering. Foto: Youtube
"Freak" kom till efter att Molly Sandén fattade beslutet att lämna sitt skivbolag. Foto: Youtube.
Danny Saucedo. Foto: Sven Lindwall

Molly Sandéns singel "Freak" föddes efter år av dålig självkänsla och elaka kommentarer om hennes vikt.

Nu har hennes video till låten släppts där artisten klär av sig kläderna - och nu hyllas hon av pojkvännen Danny Saucedo.

"Jag är löjligt stolt över dig", skriver han på sin Instagram.

Molly Sandén, 22, är aktuell med nya singeln och släppte på fredagen videon till "Freak" - vars budskap handlar om just dålig självkänsla och utseendefixering.

På Instagram visar nu Mollys pojkvän, artisten Danny Saucedo, sitt stöd till flickvännen.

Till en bild från videon delar han med sig av sina känslor.

"Så stolt över min fina kärlek. Det har varit en fantastisk resa att se hur den här låten kom till och alla fantastiska ideér för musikvideon", skriver Saucedo.

Han fortsätter:

"Du inspirerar massor av människor där ute varje dag genom att bara vara dig själv, och mig med. Tack för att du är så jäkla otrolig! Jag är löjligt stolt över dig! Älskar dig"

"Freak" kom till efter att Molly Sandén fattade beslutet att lämna sitt skivbolag. Genom att googla tog Sandén reda på hur man släpper en låt utan ett skivbolag i ryggen - och gjorde det.

– Jag är så less på att lyssna på vad en 40-årig kostymsnubbe som egentligen är trött på musik har att säga, förklarade Molly Sandén i en intervju med Expressen.

"Mobbning på det tysta sättet"

Videon inleds med att en ung flicka kommer till sin balettlektion, där de andra eleverna skrattar åt henne och viskar om henne.

Något som Molly Sandén själv har upplevt. Efter "Let's Dance" berättade hon för första gången om de hånfulla kommentarer hon fått på grund av sitt utseende.

– Det var mobbning på det tysta sättet. Tjejerna i min dansklass kommenterade och fnissade åt mig. Jag kände mig som en elefant, den där stämningen blev till röster i mitt huvud. När jag blev offentlig skrev människor helt vansinniga saker på nätet. Det finns flera Flashback-trådar om hur äcklig jag är, helt sjukt. "Ditt fett fladdrar", "Du ser ut som en gris", sådant skrev de, sa Sandén till Expressen.

Nu vill hon därför vara med och påverka andra unga som går igenom samma sak - bland annat genom "Freak".

– I dag vill jag ge tillbaka. Jag vill göra musik med en mening och med ett budskap. Jag vill vara en förebild för de som mår dåligt, jag kan bära deras onda, sa Molly Sandén.

Expressen har sökt Danny Saucedo.

Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!