Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys handling mot Molly – efter offentliga hyllningen

Molly Sandén och Danny Saucedo har brutit upp
Efter att ha sjungit en låt om sitt krossade hjärta i lördagens ”Så mycket bättre”, hyllades Danny Saucedo stort för sin show i Göteborg av ex-fästmön Molly Sandén.Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Men trots den fina gesten från Sandén har Danny Saucedo valt att möta det med tystnad – och gör i stället mer reklam för sin tolkning av ”Du vet att jag gråter”.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Efter att ha sjungit en låt om sitt krossade hjärta i lördagens ”Så mycket bättre”, hyllades Danny Saucedo stort för sin show i Göteborg av ex-fästmön Molly Sandén.

Men trots den fina gesten från Sandén har Danny Saucedo valt att möta det med tystnad – och gör i stället mer reklam för sin tolkning av ”Du vet att jag gråter”.

”Du är magisk Danny. Vilken jävla stjärna du är”, skrev Molly Sandén på Instagram.

Danny Saucedo väckte stor uppmärksamhet med sin tolkning av Petters låt ”Du vet att jag gråter” i lördagens ”Så mycket bättre”. Efter att ha berättat att han varit hjärtekrossad och ledsen efter ett uppbrott, gick Saucedo upp och uppträdde med en egenskriven text, där han bland annat sjöng om att få tillbaka en ring.

Ex-fästmön Molly Sandén har berättat att hennes senaste album kretsar en del kring uppbrottet från parets sex år långa relation, medan Danny själv inte bekräftat att låten i ”Så mycket bättre” handlade om just Molly Sandén – som dock är den enda han har varit förlovad med.

Mollys överraskande inlägg

Dagen efter ”Så mycket bättre” överraskade Molly Sandén fansen med en lång och kärleksfull hyllning till exet, efter att ha sett hans show i Göteborg.

”Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva den här showen med ord... men... Aj... Och Wow... storslaget, vackert och sjukt känslosamt. Kanske reagerar jag extra starkt? Kanske inte. Den är ju ba helt magisk. DU är magisk Danny”, skrev Molly Sandén på Instagram, till ett bildspel med bilder från Saucedos show.

Sedan det hyllande inlägget publicerades på söndagen har Danny Saucedo varken gillat eller kommenterat exfästmöns ord.

Dannys förklaring till låten: ”Sätta tänderna i”

I stället har han publicerat flera bilder och videos på Instagram och i sin Story, där han bland annat berättar mer om sin tolkning av ”Du vet att jag gråter”.

– Någonstans där jag befann mig rent emotionellt i livet så kände jag att den här låten, den passar mig väldigt bra just nu. Jag fick verkligen sätta tänderna i en låt som jag brydde mig om, som jag tyckte om, och som jag kände talade till mig och som jag kunde göra till min egen.

Expressen söker Danny Saucedo för en kommentar.

Vem är Molly Sandén?