Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys gest till kärleken Anna – efter tystnaden

Danny Saucedo.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL
Danny Saucedos flickvän Anna Eriksson.
Foto: Privat
Danny Saucedo.
Foto: /IBL / /IBL

Danny Saucedo hittade kärleken i modellflickvännen Anna Eriksson förra året, och paret har rest utomlands tillsammans.

Nu visar paret upp sin kärlek på Instagram – på ett minst sagt diskret sätt.

– Hon är väldigt intelligent, och superfin, har Danny Saucedo tidigare sagt om flickvännen.

Det var under hösten 2019 som Danny Saucedo gick ut med att han träffat kärleken igen, efter uppbrottet från fästmön Molly Sandén, som han hade varit tillsammans med i sex år. Saucedo hade då blivit tillsammans med modellen Anna Eriksson.

I en intervju i december, inför sin konsert i Globen, berättade Saucedo om hur han och Anna Eriksson träffats.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa ”Amazing”-artisten då till Aftonbladet.

De två har också åkt på semester tillsammans till Costa Rica, tillsammans med Danny Saucedos mamma – något han i ”Nyhetsmorgon” i TV4 erkände var en utmaning.

– Gör det inte, åk aldrig med svärmor, eller mor, och flickvän – gör inte det, sa Danny Saucedo, samtidigt som han konstaterade att det var en trevlig resa.

Mystiska kärleksgesten

Den senaste tiden har Anna Eriksson och Danny Saucedo hållit låg profil om sin relation på sociala medier – men det betyder inte att de inte fortfarande är kära.

När Eriksson tidigare i maj publicerade ett Instagram-inlägg med bilder från ett modelljobb hon gjort, var Danny Saucedo snabbt framme och kommenterade ett kryptiskt kärleksmeddelande. Saucedos nöt-emoji och hjärta svarade Anna Eriksson ett rött hjärta och två röda ros-emojis.

Expressen har sökt Danny Saucedo.

Einár, Danny Saucedo och Black Moose om samarbetet

Vad har Einár, Danny Saucedo och Black Moose gemensamt?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.