Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys förhoppning med Molly: Kanske spärrat mitt nummer

Efter uppbrottet med Molly – Dannys hint om ny kärlek
Foto: STELLA PICTURES
Foto: TV4

Danny Saucedo, 33, och Molly Sandén, 27, gjorde slut i början av 2019.

Sedan dess har båda gjort succé med shower, ny musik och priser.

Och inför Dannys show i Globen i april har han en förhoppning:

– Det hade varit kul att få dit Molly, säger han till Aftonbladet.

Artistparets beslut att gå skilda vägar förra året har blivit vida uppmärksammat.

Sedan uppbrottet har mycket hänt. Molly Sandén har vunnit både grammisar och P3 Guld-priser och Danny Saucedo har hunnit vara med i ”Så mycket bättre” och gjort succé med sin hyllade ”The runaway show”.

Efter att ha uppträtt i Göteborg under hösten tar Saucedo nu i väg på Sverige-turné.

Dannys önskan – men Molly

Och det är i en intervju med Aftonbladet som artisten avslöjar sin särskilda önskan inför uppträdandet i Globen den 4 april. 

– Det hade varit kul att få dit Molly, men det går tyvärr inte för hon spelar själv i Kristianstad det datumet, säger han och säger sedan skämtsamt att Molly kanske spärrat hans nummer, då han bara häromdagen försökte ringa Molly – som då inte svarade.

Sedan en tid har nya kärleksrykten florerat runt exparet. Samtidigt som Molly Sandén varit något mer vag i sina hintar om en ny relation har Danny Saucedo gått ut med att nya flickvännen är tjugofyraåriga Anna Eriksson. För Aftonbladet berättar han om nya kärlekens stöd den senaste tiden – och även om hur det känns som att han nu har hittat rätt.

– Jag lever efter att det alltid ska kännas rätt, jag skulle aldrig vara tillsammans med någon om den känslan inte fanns, säger han till tidningen. 

Planen med nya flickvännen

Efter vårens turné har Danny Saucedo också en specifik plan tillsammans med flickvännen. 

– Jag är taggad på att få vara mycket på mitt lantställe i sommar med Anna. Det ligger en halvtimme härifrån, i Enköping. Där håller jag till, myser och vill bygga grejer och snickra och kanske slå upp en ny brygga och ta hand om min trädgård. Jag mår väldigt bra av att få påta där, säger han och avslöjar att han haft sitt lantställe i snart fyra år. 

Expressen har sökt Danny Saucedo för en kommentar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.