Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dannys ärliga ord – tar avstånd från sitt förflutna

Danny Saucedo.Foto: Stella Pictures
Danny Saucedo.Foto: /IBL / /IBL

Danny Saucedo har börjat ta avstånd från människor i sitt liv som tar mer än de ger.

I ett inlägg på Instagram berättar artisten om sin livsfilosofi för att må bra.

”Har börjat avfölja, sluta umgås med folk som inte längre ingår i min diet, som kostar mer än vad de ger”, skriver Danny Saucedo på Instagram.

Danny Saucedo, 34, har funderat över hur han ska må så bra som möjligt, och kommit fram till att det är viktigt att välja bort människor man mår dåligt av.

Efter att ha fått en oväntad fråga konstaterar artisten att han ständigt vill utvecklas som person.

”En person fråga mig här om dan ”vet du vem du är?” Tror att jag svarade att det är en fråga om kontext. Men att jag snarare vet VAD jag alltid är. Jag är i rörelse. Jag är någon som vill utvecklas och förbättras både invändig och utvändigt. Min intention för mig själv är utveckling”, skriver Danny Saucedo på Instagram, till en bild på sig själv.

Artistens filosofi är att man skapar sig själv genom den diet av intryck, människor och känslor man varje dag tar del av – och att det är viktigt att göra sig av med människor i ens liv som inte får en att må bra.

”Jag tror att man konstant skapar sig själv med sin DIET. Och med DIET så menar jag inte bara mat, utan vad du lyssnar på, vad du känner, vad du tänker, vad du älskar, vad du säger, vad du ser. Genom år av samma DIET så formar du dig själv. Har börjat avfölja, sluta umgås med folk som inte längre ingår i min diet, som kostar mer än vad de ger. Va uppmärksam på din diet och vad du släpper ”in””, skriver Danny Saucedo.

Artistens livsråd har gillats tiotusentals gånger, och fått hundratals kommentarer.

Expressen har sökt Danny Saucedo.

https://www.instagram.com/p/CDRyhFSFsZ9/

Allt du vill veta om Danny Saucedo

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.