Danny, som vi är vana att se honom. Foto: / HENRIK JANSSONDanny, som vi är vana att se honom. Foto: / HENRIK JANSSON
Danny, som vi är vana att se honom. Foto: / HENRIK JANSSON
Artisten hyllas efter nya bilden. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSENArtisten hyllas efter nya bilden. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Artisten hyllas efter nya bilden. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Danny Saucedo och Molly Sandén. Foto: OLLE SPORRONGDanny Saucedo och Molly Sandén. Foto: OLLE SPORRONG
Danny Saucedo och Molly Sandén. Foto: OLLE SPORRONG

Danny Saucedos nya stil – visar upp förändringen

Publicerad

Danny Saucedo visar upp sin nya look tillsammans med kändisfrisören Bobby Oduncu.

Och följarna fullkomligt älskar artistens nya stil.

"Så snygg du klär i allt" och "Din frisyr, diggar det" är två av kommentarerna till artistens inlägg på Instagram som har gillats nära 7000 gånger.

Danny Saucedo, 31, har valt en ny stil på sin frisyr – och visar glatt upp den för fansen på Instagram.

Bredvid kändisfrisören Bobby Oduncu, 41, poserar artisten med luggen nedkammad över pannan.

Inlägget har gillats när 7000 gånger och fansen älskar Dannys nya stil.

"Så snygg du klär i allt", "Gillar ditt hår Danny Saucedo, men jag gillar håret som du brukade ha det bättre" och "Din frisyr, diggar det", är några av kommentarerna till bilden.

https://www.instagram.com/p/BY7xmawgf6y/?taken-by=dannysaucedo

LÄS MER: Danny och Mollys hemliga miljonköp – en egen ö

Kändisparet köpte sommarhus

I början av mars 2016 förlovade sig Danny Saucedo med Molly Sandén uppe på toppen av berget Killimanjaro. I dag är paret sambor och nyligen tog artisterna ytterligare ett steg i relationen då de köpte ett sommarhus utanför Enköping. 

Fastigheten ligger vid mälaren och har totalt tre byggnader. Förutom ett boningshus vid strandlinjen, ett gästhus och ett stort vattenområde ingår också en helt privat ö där ytterligare ett hus finns.

 

LÄS MER: Danny Saucedos vågade omslag med Molly Sandén 

 

Danny Saucedo, som också känd från tv-programmet "Så mycket bättre", och artisten Molly Sandén har tidigare berättat om de kommande bröllopsplanerna. Men bröllopet kan komma att ske i hemlighet. 

Nyligen kommenterade Molly Sandén den kommande dagen med Danny i TV4:s Nyhetsmorgon.

– Jag vill inte snacka om honom, jag vill inte det. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag