Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Danny Saucedos nakenbluff på nätet

Danny Saucedo
Foto: Olle Sporrong
Danny Saucedo
Foto: Christian Örnberg

Danny Saucedo pryder omslaget på det senaste numret av QX.

På Instagram utlovar sångaren nakenbilder – för att få fler att köpa gaytidningen.

Men det hela är en bluff.

"Den där Danny". Så lyder rubriken på omslaget i det senaste numret av tidningen QX. Det är också Danny Saucedo som får äran att pryda omslaget.

På Instagram gör nu sångaren reklam för tidningen:

"En stickig polokrage... Haffa nya QX-tidningen för mina nakenbilder och heta julrecept", skriver han i inlägget, som också består av omslagsbilden.


LÄS MER: Dannys besked: Då gifter vi oss


Det har gjort många fans alldeles till sig.

"Och hur hade du tänkt att jag skulle få tag i den här ute på vischan?! Kanske går att beställa hem. Men du var ju i alla fall läcker i polo också", lyder en kommentarer.

"Pressbyrån direkt i morgon", skriver en annan.

"Nakenbilder? På riktigt?", skriver en tredje person.

"Köööp tidningen NU!", skriver en fjärde person.https://www.instagram.com/p/BOQGZV7DPVJ/

Danny Saucedos nakenbluff

Men de som köper tidningen i hopp om att få se sin idol i bara adamsdräkten lär bli besvikna. Det senaste numret av QX innehåller nämligen bara påklädda bilder på Danny Saucedo.

I den långa intervjun berättar Danny Saucedo bland annat om hur det ryktats om att han är homosexuell.

– Det är inte så konstigt att folk har trott att jag är bög. Jag är ju en bekväm kille som är väldigt in touch med mina mjuka sidor. Jag kan kramas, pussas och hångla med folk utan att det betyder något. Men folk får gärna spekulera, säger han till QX.

I intervjun berättar Danny Saucedo också om den mörka perioden efter att han år 2012 återigen kom tvåa i Melodifestivalen.

– I min värld var jag sämst, värdelös. Efter finalen 2012 förlorade jag mig själv, min flickvän och var allmänt dum i huvudet. Jag gjorde en massa dumma saker. Jag var självdestruktiv helt enkelt, säger han till QX.

Räddningen blev flickvännen Molly Sandén. Men Danny Saucedo berättar också att han efter att paret hade flyttat tillbaka hem till Sverige från Los Angeles gick i terapi. I dag mår han mycket bättre, inte minst efter succéerna med sitt första album på svenska och framgångarna efter "Så mycket bättre".


LÄS MER: Danny om den tuffa tiden: "Det var destruktivt"


Danny Saucedo brukar inte vara den som har problem med att visa upp sin kropp och på Instagram har han flera gånger lagt upp mer eller mindre avklädda bilder.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.