Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Danny Saucedos kraschade dröm – artisten berättar själv

Hollywood nedstängt – det gör kändisarna i karantän
Foto: STELLA PICTURES
Foto: MATS BÄCKER / 2ENTERTAIN
Foto: Tommy Holl/TT / Tommy Holl
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Danny Saucedo har länge burit på en önskan.

Den att få spela inför ett fullsatt Globen – men nu blir inte det av.

– Nu på lördag skulle min barndomsdröm gå i uppfyllelse. Jag skulle spelat på Globen. Det har blivit framflyttat på grund av covid19, berättar artisten på sitt Instagram.

Danny Saucedo är en av Sveriges mest framgångsrika och omskrivna artister. Han befann sig till för några veckor sedan ute på en rikstäckande och slutsåld turné.

I morgon, lördag 4 april, skulle Danny Saucedo stått på scenen inför ett fullsatt Globen i Stockholm.

Dannys dröm blir inte av

Men det blir nu inte av.

– Jag skulle varit där, dansarna skulle varit där, ni skulle varit där. Men det blir inte av på grund av covid19, berättar han för fansen på sitt Instagram.

De nya bestämmelserna i samband med coronaviruset gör ju att max 50 personer för vistas på samma ställe samtidigt.

https://www.instagram.com/p/B-gp7PTlSul/

 

Och det är en önskan som sträcker sig långt tillbaka som går om intet för Danny Saucedo.

– Nu på lördag skulle min barndomsdröm gå i uppfyllelse. Jag skulle spelat på Globen. Det har blivit framflyttat på grund av covid19, berättar artisten på sitt Instagram.

Danny sjunger inför tomma läktare

Danny Saucedo vägrar dock ställa in framträdandet. Istället kommer han att framträda inför tomma läktare och sänder det hela på Instagram och Facebook.

– Men jag fixar. Lokalen finns kvar. Jag har hyrt den. Den är tom. Jag spelar ändå. Går in där och sjunger några låtar, fortsätter artisten berätta.

Det var den 20 mars som Danny Saucedo meddelade fansen att turnén skjuts upp:

”Coronavirusets framfart i Sverige och i resten av världen, har vi beslutat oss för att flytta fram resten av min turné. Tillsammans med mitt fantastiska team har vi lyckats lösa så att alla som köpt biljett till någon av mina shower i Halmstad, Globen, Örebro, Uppsala, Linköping & Malmö kommer fortfarande att kunna gå och se showen – dock på ett nytt datum. Alltså, håll hårt i din biljett, den kommer att gälla till samma plats, men till ett nytt datum! Mer information om detta kommer till den mail du uppgav vid bokningstillfället.”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.