Danny Saucedo Foto: Sven LindwallDanny Saucedo Foto: Sven Lindwall
Danny Saucedo Foto: Sven Lindwall
Danny Saucedo Foto: Christian ÖrnbergDanny Saucedo Foto: Christian Örnberg
Danny Saucedo Foto: Christian Örnberg

Danny Saucedo klar för "Så mycket bättre"

Publicerad

Freddie Wadling presenterades under måndagen som en av deltagarna i "Så mycket bättre" och sjunger i ett klipp på TV4:s Facebooksida "In the club".

En låt som Danny Saucedo tävlade med i Melodifestivalen 2011 - nu är även han klar för programmet.

På måndagsförmiddagen berättade Jill Johnson i "Nyhetsmorgon" att hon är klar för TV4:s "Så mycket bättre", som spelas in i sommar.

Därefter presenterades även Freddie Wadling som en av deltagarna i programmet. I ett klipp på TV4:s Facebooksida spelar artisten munspel - och sjunger "In the club".

Danny Saucedo pekas ut som nästa artist

Danny Saucedo tävlade 2011 i Melodifestivalen med "In the club". Nu är han den tredje bekräftade artisten att vara med i "Så mycket bättre".

Aftonbladet var först med att berätta att Danny Saucedo är aktuell för programmet.

Danny Saucedo vann i år en Grammis i kategorin Årets låt för "Dör för dig". Han har även varit med och skrivit flickvännen Molly Sandéns bidrag i Melodifestivalen, "Youniverse".

 

LÄS MER: Jill Johnson klar för "Så mycket bättre"

 

Friade till Molly Sandén

Efter finalen i Melodifestivalen berättade Molly Sandén att Danny Saucedo friat när de var på Kilimanjaro - men även under finalkvällen.

– Han friade uppe på Kilimanjaros topp och där sa jag ja. Och under Melodifestivalen nu skickade han ett sms när det gick lite dåligt för att jag skulle bli lite glad. Det är därför jag är inte så ledsen, för jag visste hela tiden att jag hade något större att fira, sa hon då.

 

LÄS MER: Freddie Wadling klar för "Så mycket bättre"

 

Jill Johnson: "Inspirerad"

"Så mycket bättre" sänds i TV4 i höst. Jill Johnson berättade i "Nyhetsmorgon" att hon ser fram emot att få sina låtar tolkade.

– Det var längesen jag kände mig så inspirerad. Jag är jätteglad, det ska bli väldigt kul, säger Jill Johnson i TV4 och fortsätter:

– Det lyxigaste är att jag ska få bli tolkad, att mina låtar blir filtrerade genom andra hjärtan och genrer. Det ska bli väldigt spännande. Jag är nervös för hur man ska reagera, för jag har ju skrivit låtar till mina döttrar och relationstexter. Tänk om man blir sjukt blödig i tv. Men det får man ju vara beredd på.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag