Foto: MAJA SUSLIN/TT
 Foto: MAJA SUSLIN/TT

Danny och Molly: Vi gifter oss nästa år

Publicerad

Under hotellmagnaten Petter Stordalens stjärnspäckade hotellinvigning under fredagskvällen avslöjade paret hemligheten.

– Vi skulle vilja slå till nästa år, säger Danny Saucedo.

Danny Saucedo, 31, har varit tillsammans med fästmön Molly Sandén sedan januari 2013, och har förlovat sig – men har de planer på att bli föräldrar?

Nyligen avslöjade Danny Saucedo att han har längtat efter att skaffa barn sedan 20-årsåldern.

– Jag har velat bli pappa sedan jag var 20 bast. Det handlar om en barnkärlek, jag älskar barnasinnet, sade Danny Saucedo i sin podcast "Tänka högt". 

Podcast-kollegan Mikael Hollsten undrar vad det är som har hindrat artisten att skaffa barn de senaste elva åren.

– Olika relationer, och logik. Jag har försökt tänka vart jag är i livet, sade Danny Saucedo i podcasten.

– Har du tittat på din vardag och funderat ”vart finns det plats för en mini-me?”, undrade Mikael Hollsten.

– Ja, absolut, svarade Saucedo.

Han uppgav också att han har funderat mycket över vilken typ av förälder han vill vara till sina kommande barn, och att han har olika föräldraförebilder.

Nya avslöjanden

Danny Saucedo och Molly Sandén har varit förlovade i över ett år, sedan Molly Sandén var med i Melodifestivalen 2016, och har skjutit upp sina bröllopsplaner på grund av tidsbrist. Under fredagskvällens stjärnspäckade festligheter i centrala Stockholm, arrangerade av Lili Assefa, kom det nya avslöjandet:

– Vi skulle vilja slå till nästa år, säger Danny Saucedo.

När blir bröllopet?

– Inte i år, vi är för förkylda för det, lyder Dannys kryptiska svar.

Ni har pratat om barn?

– Det är mest jag som babblar om barn, jag är gammal och sugen. Vi får nog vänta lite på Molly bara, säger Danny.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag