Dannys känsliga kärleks- hyllning till Molly – inför alla

Molly Sandén.
Foto: TV4.
Danny Saucedo.
Foto: TV4.
Danny Saucedo och Molly Sandén.
Foto: TV4.
Danny Saucedo.
Foto: TV4.
Danny Saucedo.
Foto: TV4.
Danny Saucedo.
Foto: TV4.
1 / 7

De har varit tillsammans i fem år – men verkar kärare än någonsin.

I dokumentären "Danny" öppnar paret för första gången upp på djupet om sitt förhållande.

– Jag hade fallit för Molly även om jag var blind. Hennes skratt är liksom läkande för mig, säger Danny Saucedo i dokumentären.

Artistparet Danny Saucedo, 32, och Molly Sandén, 26, har varit ett par i över fem år. Tre år in i förhållandet valde Danny Saucedo att fria till sin flickvän på toppen av Kilimanjaro, något kärleksparet höll hemligt tills Sandén tävlade i Melodifestivalen samma år.

Saucedo och Sandén är ofta rätt hemlighetsfulla om sitt förhållande, och har bara berättat fåordigt om relationen i intervjuer de senaste åren.

Men nu öppnar paret upp om sin kärlek till varandra, i Danny Saucedos dokumentär "Danny", som sänds på TV4 under fredagen.

Saucedo avslöjar att han återvände hem från sin USA-satsning för att han ville sjunga på svenska, och längtade hem bland annat till sin flickvän, Molly Sandén.

– Jag vill hem till Nytorget, jag ville hem till min familj, min flickvän, och jag ville hem till mina vänner, säger han i dokumentären.Träffades flera år innan de blev ett par

I dokumentären visas material från scenen, där artisten ses berätta ömt om sin fästmö.

– Jag lever i ett förhållande med världens bästa tjej, världens grymmaste. Ni fattar inte, ni har ingen koll på hur grym hon är, säger Danny Saucedo i programmet.

Paret träffades för första gången flera år innan de faktiskt blev ihop, men redan då fick de en fin kontakt, berättar "Brinner i bröstet"-artisten.

– När vi träffades första gången så var hon 16, och det var som om det bara kokade, som två magneter som bara drogs mot varandra.

Även Molly Sandén minns parets första möte.

– Jag är så himla ovan att prata om det här. Men det var något speciellt med honom redan första gången jag träffade honom. Han har en förmåga att se en. Han såg inte bara mig, där och då, han förstod något i mig. Han var verkligen fin, tog sig tid att lära känna mig, säger hon i "Danny", och fortsätter:

– Han har alltid uppmuntrat mig att våga växa, våga ta plats. Han vill lyfta mig, och jag vill lyfta honom. Världens bästa team.”Hennes skratt är liksom läkande”

Danny Saucedo förklarar sin kärlek för fästmön framför kamerorna, och ler generat.

– Jag hade fallit för Molly även om jag var blind. Hennes skratt är liksom läkande för mig. Hennes leende, hennes värme, hennes humor. Molly är helt otrolig.

Danny Saucedo konstaterar att han nu ser fram emot att få bilda familj med sin fästmö.

– Jag är så trygg i mitt liv. Det jag drömmer om nu är familj. Jag ser fram emot att bli farsa, det är det nya äventyret som jag ser fram emot.

Dokumentären "Danny" sänds fredag 21 december 20.00 på TV4.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.