Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Danny: "Kanske sårar mig som ni håller på..."

Danny Saucedo skriver på sin Facebook-sida om påhoppen han har utsatts för efter att Loreen vann Eurovision Song Contest. Foto: Mikael Sjöberg

Han kom tvåa i Melodifestivalen och uttryckte snabbt sin besvikelse.

Nu skriver Danny Saucedo om påhoppen på Facebook efter Loreens sköna seger i Eurovision Song Contest.

"Fattar ni inte att ni är fräcka och att det kanske sårar mig så som ni håller på?"

Han var en av favoriterna.

Men föll på målsnöret.

I årets Melodifestivalen kom Danny Saucedo på en andra plats i finalen med låten "Amazing". Hans besvikelse över att förlora mot Loreen och "Euphoria" var efter beskedet uppenbar, men sångaren gratulerade senare sin motståndare med en kram och ett förtjusande grattis.

Men efter Loreens överlägsna seger i lördagens Eurovision Song Contest har gamla sår öppnats på nytt.

"Förvånar mig något enormt"

På sin officiella Facebooksida kommenterar nu Danny Saucedo de många och knappast sansade påhopp samt sarkasmer och elakheter som han fick utstå natten till söndag.

Sångaren skriver:

"Det förvånar mig nått enormt hur svenskar på en sån festlig vinstkväll självmant går in här på min FB-sida och vill "rub it in", klanka ner och hacka på mig. Fattar inte ni att jag är glad för vinsten? Fattar ni inte att ni är fräcka och att det kanske sårar mig så som ni håller på?"

"Fy skäms på er"

Danny fortsätter senare:

"Varför blev jag helt plötsligt antagonisten i den här historien? Fy skäms på er svenne-bananer. Ut å sprätt din lön på öl å fira istället för att jiddra med mig."

Saucedo skriver också om hur han glad och stolt han blev när Loreen vann Eurovision Song Contest, och gratulerar henne, Christer Björkman samt låtskrivarna Peter Boström och Thomas G:son till den sköna vinsten i helgen.

"Bra att det blev som det blev med låten ;)", skriver Danny avslutningsvis, som en passning till att han blev erbjuden att framföra "Euphoria" innan Loreen fick frågan.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.