Bloggaren och tv-profilen Daniel Paris, 28, är rädd för nålstick. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJBloggaren och tv-profilen Daniel Paris, 28, är rädd för nålstick. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJ
Bloggaren och tv-profilen Daniel Paris, 28, är rädd för nålstick. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJ
Daniel Paris, som varje fredag lett "After dance" efter "Let's dance" i TV4, gillar inte alls nålar. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJDaniel Paris, som varje fredag lett "After dance" efter "Let's dance" i TV4, gillar inte alls nålar. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJ
Daniel Paris, som varje fredag lett "After dance" efter "Let's dance" i TV4, gillar inte alls nålar. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJ
Daniel Paris svettades, våndades och tryckte i sig godis samtidigt som hans vänsteröra tvättades inför nålsticket. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJDaniel Paris svettades, våndades och tryckte i sig godis samtidigt som hans vänsteröra tvättades inför nålsticket. Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJ
Daniel Paris svettades, våndades och tryckte i sig godis samtidigt som hans vänsteröra tvättades inför nålsticket.  Foto: Vakna Med Nrj / VAKNA MED NRJ

Daniel Paris piercades – i direktsändning

Publicerad

Bloggaren och tv-profilen Daniel Paris, 28, är rädd för nålstick.

Vad passade då bättre än att pierca sig i direktsändning?

– Åh Gud, hände det där? sa han efter morgonens ingrepp i radioprogrammet "Vakna med NRJ".

Daniel Paris, som varje fredag lett "After dance" efter "Let's dance" i TV4, gillar inte alls nålar. Så när han i morse skulle piercas i radioprogrammet "Vakna med NRJ" var det med blandade känslor. Allt skedde i direktsändning i radion och på Facebook.

– Det är första piercingen. Jag är skitnervös. Hur ser nålen ut? frågade han innan ingreppet.

 

LÄS MER: Daniel Paris: " Trodde att mitt liv var över"

 

Svettades och våndades

Daniel Paris svettades, våndades och tryckte i sig godis samtidigt som hans vänsteröra tvättades inför nålsticket. En svart penna markerade där hålet skulle sitta.

– Jag vet att det gör ont. Åh Herre, Herre, Herre. Förlåt, jag är jättenervös, sa han i radioprogrammet.

Han blundade när nålen stack till och penetrerade hans hud och grimaserade kraftfullt när han blev piercad i örat. Några sekunder senare var smärtorna över och han kunde andas ut och torka svetten ur pannan efter att ha kommit över rädslan.

– Åh Gud, har jag verkligen gjort det här? var hans första reaktion efteråt.

 

LÄS MER: Daniel Paris hyllas för inlägg om psoriasis

 

Han tackade för stödet

Daniel Paris möttes av gratulationer och kramar och passade samtidigt på att tacka för allt stöd han fått.

– Jag blir jätteglad för alla fina kommentarer. Jag uppskattar det mer än vad ni tror. Tack så mycket, sa han.

Huruvida bloggaren och tv-profilen fått blodad tand och kan tänka sig fler piercingar framöver är dock oklart.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag