Foto: / SVEN LINDWALLFoto: / SVEN LINDWALL
 Foto: / SVEN LINDWALL
Prins Daniel på Håkan Hellströms konsert med bland andra "Foppa". Foto: / SVEN LINDWALLPrins Daniel på Håkan Hellströms konsert med bland andra "Foppa". Foto: / SVEN LINDWALL
Prins Daniel på Håkan Hellströms konsert med bland andra "Foppa". Foto: / SVEN LINDWALL
Daniel passade på att ha tid med vänner efter två intensiva dagar av födelsedagsfirande. Foto: / SVEN LINDWALLDaniel passade på att ha tid med vänner efter två intensiva dagar av födelsedagsfirande. Foto: / SVEN LINDWALL
Daniel passade på att ha tid med vänner efter två intensiva dagar av födelsedagsfirande. Foto: / SVEN LINDWALL

Daniel och "Foppa" på Håkans konsert

Publicerad

BORGHOLM. Prins Daniel har firat sin hustru i dagarna två.

Men på lördagskvällen fick han koppla av – och passade på att gå och se Håkan Hellström med kompisen Peter "Foppa" Forsberg.

Även prinsessan Christinas make, Tord Magnuson, gick på konserten.

I två dagar har kronprinsessan Victorias 40-årsdag firats.

I fredags med tacksägelsegudstjänst i Stockholm och Victoriadagen på Öland – och under lördagen genom att möta allmänheten på Solliden.

Prins Daniel har funnits vid sin hustrus sida under hela tiden. Men på lördagskvällen hade han äntligen lite fritid och passade på att koppla av.

Vid 20-tiden på kvällen anlände han till Borgholms slottsruin där Håkan Hellström spelar. Med sig hade han vänner, bland andra Peter "Foppa" Forsberg.

Tord Magnuson, make till prinsessan Christina, på plats och pratar med prins Daniel.Foto: / SVEN LINDWALL

Även prinsessan Christinas make, Tord Magnuson, är på plats vid konserten.

Håkan Hellström.Foto: / SVEN LINDWALL
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag