Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Daniel Norberg om tuffa pressen: ”Kan börja gråta”

Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL

Daniel Norberg gör stor succé i ”Let's dance” och hyllas av både jury och publik.

Men den intensiva träningen och tävlandet börjar slita på måendet.

– Jag känner att jag är skör. Mina reserver är slut. Om jag dansar fel och känner mig dålig, då kan jag börja gråta, säger Daniel Norberg.

Daniel Norberg och hans danspartner Maria Zimmerman tog sig vidare till nästa veckas semifinal i ”Let's dance”. 

Daniel Norberg har gjort en stor utveckling under de senaste nio veckorna och seglat upp som en favorit både hos juryn och publiken. 

De intensiva tävlingsveckorna har gett resultat, men det börjar också slita på måendet.

– Jag känner att jag är skör. Mina reserver är slut. Om jag dansar fel och känner mig dålig, då kan jag börja gråta. Det finns inget filter, säger Daniel Norberg.

 

LÄS MER: Daniel Norberg tvingas ta paus efter sjukdomen 

 

Daniel Norberg beskriver känslosvallningarna som en berg- och dalbana.

– Man är på sin topp och på sin botten tio gånger om dagen. Du kan asgarva för att i nästa stund gråta. Det är inte synd om mig, men det tär på kroppen, säger han och fortsätter:

– Jag som själv tycker att jag kan vara kvick märker när jag får micken i ansiktet att jag inte kommer på något att säga. Hjärnan är inte med.

Lägger i sista växeln inför nästa vecka

Komikern inser dock att det svajiga mentala och fysiska tillståndet är tillfälligt och kommer att lägga sig efter ”Let's dance”.

– Jag tror att svaret är att dansa när vi dansar och vila när vi vilar, för nu blir det ofta något mellanting. Bara kunna gå ut i skogen, ta en promenad i 15 minuter. Förra veckan gick vi ut och åt ett gäng - supertrevligt, varför har vi inte gjort det innan?

Om två veckor står finalen i ”Let's dance”, Daniel Norberg siktar på att komma dit och lägger nu i sista växeln. 

 

LÄS MER: Daniel Norberg hyllas för sitt parodinummer 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.