Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Daniel Norberg biten av krokodil – i sändningen

Krokodilen bet Daniel Norberg i halsen.Foto: TV4
Daniel Norberg (t.h.) tillsammans med motståndaren Jon Henrik Fjällgren när de båda tävlade i ”Let's Dance”.Foto: OLLE SPORRONG

Daniel Norberg blev under en tävling i ”Fångarna på fortet” biten av krokodil när han simmade i en trång bassäng tillsammans med djuren. 

– Jag tycker fortfarande om krokodiler men behöver inte bada mer med dem. Tror jag är färdig med det, säger han till Boshusläningen.

Fredagskvällens avsnitt av ”Fångarna på fortet” blev dramatiskt när Jon Henrik Fjällgren bröt benet i en tävling. Men som om det inte var nog blev komikern och programledaren Daniel Norberg biten av en krokodil i halsen.

– I en cell skulle jag bada med små krokodiler. Jag frågade franska personalen som var så där franskt nonchalant om de biter, och fick svaret att det ”never happened”, berättar Daniel Norberg som blev nafsad i halsen vid tillfället, säger han till Bohusläningen.

Daniel Norberg om krokodilerna: ”Otäckt”

Attacken gick väldigt snabbt till och enligt Norberg kan tittarna mycket väl ha missat det, men han beskriver det ändå som otäckt.

Daniel Norberg simmade i en trång bassäng med krokodiler.Foto: TV4

– När man ligger där i badet så är man inte så logiskt tänkande och tycker att det är ganska obehagligt. Det var inte så att jag trodde att jag skulle bli uppäten, men lite förvånad över att de inte har koll på grejerna, säger han till Bohusläningen.

Han berättar också att han inför tävlingen blivit intygad att krokodilerna aldrig tidigare hade bitit någon deltagare.

Daniel Norberg tävlade i samma lag som komikerkollegorna Christian Åkesson och Louise Nordahl från humorprogrammet Mumbo Jumbo som visas i TV4.