Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Daniel Craigs besked om "Bond"-filmerna

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Daniel Craig har tackat nej till att spela James Bond igen.
Foto: Planet Photos / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
Daniel Craig.
Foto: Jay Maidment, Llc, Uac

Daniel Craig är trött på att spela James Bond.

Skådespelaren ska ha tackat nej till ett erbjudande på över 800 miljoner kronor för att spela specialagenten 007 igen. Det skriver Daily Mail.

En av de mer populära James Bond-skådespelarena i modern tid, Daniel Craig, 48, har tackat nej till att spela James Bond igen.

Skådespelaren har tackat nej till att spela rollen en femte gång, trots att han erbjudits över 820 miljoner svenska kronor för besväret.

Daily Mail skriver att erbjudandet innefattade en del av vinsten från filmen och att han skulle kunna få vara medproducent av filmen.

En uppgiftslämnare till Daily Mail säger att Daniel Craig verkligen är färdig med den prestigefyllda rollen.

– Daniel är färdig, rätt och slätt, det sa han efter "Spectre"-premiären. De kastar sjuka mängder pengar på honom, men det är bara inte vad han vill göra, säger uppgiftslämnare.


LÄS MER: Uppgift: Han blir den nye James Bond


Tom Hiddleston kan bli nästa James Bond


LÄS MER: Daniel Craig slutar som James Bond


Den brittiska skådespelaren har spelat in flera miljarder dollar åt studion i sin roll som James Bond, som han spelat fyra gånger sedan 2006.

När den senaste filmen "Spectre" hade premiär förra året berättade Craig hur trött han var på rollen, och sa att han hellre skulle "ta sönder det här glaset och skära mig i handlederna" än att vara med i en till Bond-film.

– Jag är färdig med det för till fället. Vi är slut. Allt jag vill är att gå vidare, sa Craig till Time Out London i oktober förra året.

När Craig nu är ute ur spelet, undrar folk vem som kommer spela den brittiska specialagenten i nästa Bond-film. En skådespelare som det pratas mycket om är Tom Hiddleston, 35, som tidigare har spelat Loki i "Thor"-filmerna.

Daniel Craig bryr sig dock inte vem som tar över stafettpinnen.

– Jag bryr mig inte ett skit, sa skådespelaren till Time Out London.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.