Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Daniel Craig slutar som James Bond

Daniel Craig slutar som James Bond, enligt uppgifter. Foto: Dave Bedrosian
James Norton kan bli nästa "Bond". Foto: S Meddle/Itv/Rex Shutterstock
Daniel Craig som agent 007. Foto: Jay Maidment, Llc, Uac
Daniel Craig. Foto: Columbia Pictures

Daniel Craig slutar som James Bond.

Enligt The Independent ska skådespelaren ha sagt upp sig från filmserien.

Dessutom har oddsen för att James Norton blir nästa Bond sänkts avsevärt.

Vem är din favorit-Bond?

Hej då, Daniel Craig.

Enligt uppgifter till den brittiska tidningen The Independent har skådespelaren gjort sin sista insats som James Bond i filmatiseringarna. Daniel Craig berättade redan före det att "Spectre" släpptes i höstas att han var sugen på att sluta. Efter fyra filmer som Agent 007 var han trött.

"Vi är klara här"

Jag skulle hellre slå sönder det här glaset och skära mig i handlederna än att göra en till film. Så nej, inte just nu, inte alls. Jag är över det, vi är klara här. Jag vill bara gå vidare, sa han då.

 

LÄS MER: Daniel Craigs krav på den nya Bondbruden

 

Vem som blir nästa James Bond är ännu inte klart, men de senaste dagarna har oddsen för skådespelaren James Norton sänkts drastiskt.

Enligt uppgifterna är en av anledningarna bakom Craigs påstådda avhopp, att han ska medverka i tv-serien "Purity", som just nu bollas runt bland flera bolag i USA.

Hunnit göra fyra filmer

Serien är inte klar än, men i beställningen ska det göras 20 avsnitt under seriens första säsong. Detta skulle göra det svårt för Daniel Craig att hinna med ännu en till Bond-film.

 

LÄS MER: Så skadades Daniel Craig under inspelningen av Bond-filmen

 

Den brittiska skådespelaren debuterade i rollen som Agent 007 år 2006, då i "Casino Royale". Efter det har han hunnit göra ytterligare tre filmer, varav den senaste heter "Spectre". Där var Daniel Craig även med som producent.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.