Daniel Craig slutar som James Bond, enligt uppgifter. Foto: Dave BedrosianDaniel Craig slutar som James Bond, enligt uppgifter. Foto: Dave Bedrosian
Daniel Craig slutar som James Bond, enligt uppgifter.  Foto: Dave Bedrosian
James Norton kan bli nästa "Bond". Foto: S Meddle/Itv/Rex ShutterstockJames Norton kan bli nästa "Bond". Foto: S Meddle/Itv/Rex Shutterstock
James Norton kan bli nästa "Bond".  Foto: S Meddle/Itv/Rex Shutterstock
Daniel Craig som agent 007. Foto: Jay Maidment, Llc, UacDaniel Craig som agent 007. Foto: Jay Maidment, Llc, Uac
Daniel Craig som agent 007.  Foto: Jay Maidment, Llc, Uac
Daniel Craig. Foto: Columbia PicturesDaniel Craig. Foto: Columbia Pictures
Daniel Craig.  Foto: Columbia Pictures

Daniel Craig slutar som James Bond

Publicerad

Daniel Craig slutar som James Bond.

Enligt The Independent ska skådespelaren ha sagt upp sig från filmserien.

Dessutom har oddsen för att James Norton blir nästa Bond sänkts avsevärt.

Hej då, Daniel Craig.

Enligt uppgifter till den brittiska tidningen The Independent har skådespelaren gjort sin sista insats som James Bond i filmatiseringarna. Daniel Craig berättade redan före det att "Spectre" släpptes i höstas att han var sugen på att sluta. Efter fyra filmer som Agent 007 var han trött.

"Vi är klara här"

Jag skulle hellre slå sönder det här glaset och skära mig i handlederna än att göra en till film. Så nej, inte just nu, inte alls. Jag är över det, vi är klara här. Jag vill bara gå vidare, sa han då.

 

LÄS MER: Daniel Craigs krav på den nya Bondbruden

 

Vem som blir nästa James Bond är ännu inte klart, men de senaste dagarna har oddsen för skådespelaren James Norton sänkts drastiskt.

Enligt uppgifterna är en av anledningarna bakom Craigs påstådda avhopp, att han ska medverka i tv-serien "Purity", som just nu bollas runt bland flera bolag i USA.

Hunnit göra fyra filmer

Serien är inte klar än, men i beställningen ska det göras 20 avsnitt under seriens första säsong. Detta skulle göra det svårt för Daniel Craig att hinna med ännu en till Bond-film.

 

LÄS MER: Så skadades Daniel Craig under inspelningen av Bond-filmen

 

Den brittiska skådespelaren debuterade i rollen som Agent 007 år 2006, då i "Casino Royale". Efter det har han hunnit göra ytterligare tre filmer, varav den senaste heter "Spectre". Där var Daniel Craig även med som producent.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag