Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dagens webb-tv-tips: Piratporträtt, nya golv och en läcker musikvideo

Andreas Nordström tycker att läsarna ska spana in dokumentären "H:r Landshövding" på SVT Play.

Varje dag tipsar Andreas Nordström om webb-tv-klippen med guldkant. Här är dagens skörd!

Det tar inte lång tid för ett gäng busiga ungar att förvandla ett parkettgolv till en potatisåker. Lösningen stavas gummigolv. I "Nytt läge" visar inredaren Tom Bertling några nya sorter som funkar i det moderna hemmet.

Se klippet här på TV3 Play!

 Det rapporteras ivrigt om sjöröveriet i vattnen utanför Somalia. Men vilka är piraterna och vad vill de? I dokumentären "Pirater!" söker journalisten Patrick Forestier svar i utbrytarregionen Puntland i nordöstra Somalia. Men skynda dig, den plockas ner från SVT Play i dag.

Länk till dokumentären på svtplay.se.


Missade du Måns Månssons "H:r Landshövding" om Anders Björck? Fy dig! Det är ju utan tvekan en av förra årets allra bästa svenska filmer. Reparera nu genast skadan. Det är en order.

Dokumentären finns här på svtplay.se!


För en annorlunda musikvideoupplevelse, ta en titt på Lucinda Schreiber och Yanni Kronenbergs animationssnutt som de gjort för bandet Firekites, enbart med hjälp av skolkritor. Ett drömskt möte mellan modern och antik teknik.

Du hittar klippet här på vimeo.com!


 Sett nåt kul eller tänkvärt på nätet?

 Mejla dina bästa tips till webbtvtipset@expressen.se

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.