Mia Skäringer och Nino Ramsby i premiäravsnittet av "Holy Mary". Foto: Pressbild MTGMia Skäringer och Nino Ramsby i premiäravsnittet av "Holy Mary". Foto: Pressbild MTG
Mia Skäringer och Nino Ramsby i premiäravsnittet av "Holy Mary". Foto: Pressbild MTG
Gänget från "Solsidan" på premiären av långfilmen "Solsidan" 2017. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURESGänget från "Solsidan" på premiären av långfilmen "Solsidan" 2017. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Gänget från "Solsidan" på premiären av långfilmen "Solsidan" 2017.  Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Mia Skäringer. Foto: LENNART REHNMAN / GT/EXPRESSENMia Skäringer. Foto: LENNART REHNMAN / GT/EXPRESSEN
Mia Skäringer. Foto: LENNART REHNMAN / GT/EXPRESSEN

”Dagar jag bara ligger i sängen med värk”

Publicerad

Mia Skäringer öppnar upp i nya intervjuserien "Holy Mary" om sitt mående.

I premiäravsnittet berättar hon om dagar då hon bara legat i sängen med värk. 

– Man har hittat sina strategier för att överleva, säger Mia Skäringer i avsnittet

Mia Skäringer, 41, är aktuell i intervjuserien "Holy Mary" som har premiär på Viafree den 15 maj. I premiäravsnittet möter Skäringer artisten och konstnären Nino Ramsby. Då öppnar den folkkära komikern upp om dagar då hon inte har mått så bra. 

– När man söker hjälp så är man lite av en offentlig person även i det rummet. Man har hittat sina strategier för att överleva, säger Mia Skäringer i avsnittet.

Vidare berättar hon: 

– Jag har haft dagar då jag bara ligger i sängen med värk i kroppen.

Nino Ramsby instämmer med Skäringer.

– Den ryggsäcken man har med sig av beteenden i hur man ska hantera människor. Det tar så mycket kraft att det är "fucking unbelievable", säger han. 

Musikern Nino Ramsby har tidigare hetat Nina Ramsby men efter en könskorrigering heter han i dag Nino. 

Susanne Nylén som är pressansvarig för "Holy Mary" berättar att det blir ett starkt möte mellan Skäringer och Ramsby. 

– Det blir så klart en stark historia. Sen är Mia skäringer överlag en väldigt härlig person som går in med själ och hjärta i samtalen och det märks, säger Susanne Nylén. 

 

LÄS MER: Skäringers hårda kritik mot sitt eget tv-program 

 

"Lite mer Rock n' Roll"

Tidigare ledde Skäringer tv-programmet "Mia på Grötö" där hon gästades av några kända personer i Göteborgs skärgård. Tillsammans åt de middag och samtalade. 

– Mia Skäringer är ständigt aktuell och har själv beskrivit det här som en lite mer "Rock n' Roll" variant än "Mia på Grötö". Hon kommer med personliga samtal och möten med sina gäster, säger Susanne Nylén. 

Intervjuserien "Holy Mary" är ett program i sex avsnitt som publiceras på Viafree i samarbete med streamingstjänsten Tvodster. I programmet träffar Skäringer människor som hon är nyfiken på för avslappnade samtal. 

Expressen har sökt Mia Skäringer. 

 

LÄS MER: Mia Skäringer hyllas för sitt ärliga inlägg 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag