Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dag Tolstoy gör succé på Tiktok – tävlar i ”Farmen”

Influencern är ny deltagare i ”Farmen” – första bilderna.
Dag Tolstoy medverkar i ”Farmen”.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4
”Farmen”.
Foto: Jakob Dahlstrom / TV4

Många känner igen honom från sociala medier där han skämtar om bland annat ”folk som är häst” eller ”folk som är en bebis”.

Nu gör Dag Tolstoy, 27, entré i ”Farmen”.

– Det blir spännande att se hur folk reagerar.

Med drygt 94 000 följare på Tiktok och närmare 48 000 följare på Instagram har Dag Tolstoy, 27, gjort succé med sina videor där han skämtar om ”folk som har tvättid” eller ”folk som är pappa”.

– Jag har alltid gillat att skoja och showa. Tidigare har jag mest hållit på med musik på Instagram och nu började jag testa lite med humor i höstas och det var mycket mer uppskattat, säger Dag Tolstoy.

Även om succén på sociala medier har gått snabbt menar Dag Tolstoy att han nu landat i det och att han inte känner sig särskilt stressad över att fortsätta leverera roliga videor.

– Jag tycker att jag hittat en jargong som kommer ganska naturligt, jag kör mycket på min humor som jag har med min rumskompis som även hjälper mig filma.

Tävlar i ”Farmen”

På söndagen är Dag Tolstoy en av deltagarna som flyttar in på gården i Småland.

– Det är nog bara spännande. Jag har redan sett avsnittet, så det blir inte spännande att se sig själv men det blir spännande att se hur folk reagerar.

Att spela in ”Farmen” var blandade känslor. Samtidigt som det var mycket nytt och spännande, var det även en del tråkigt ibland, menar Dag Tolstoy.

Och att leva som på 1800-talet, utan el och andra bekvämligheter var dock inte särskilt jobbigt.

– Det är lustigt det där, man glömmer bort att det finns så snabbt. Då tänker man inte att det finns, så det var skönt.

Vad kan tittarna förvänta sig av årets säsong?

– Det är vissa som är jätteduktiga gårdslivare som verkligen bygger helt fantastiska grejer. Det var lagom kul, det blev ofta att de gjorde allt, så det hade kanske varit kul att vara mer delaktig på vissa plan, säger Dag Tolstoy.

– Man kan förvänta sig glada miner i början som sen kanske successivt blir lite mindre glada. Det är ju svårt det här med umgänge.

Anna Brolin är ny programledare för ”Farmen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.