Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Då gifter sig Marcus Birro med kärleken

Foto: Privat.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

I höst blir de äntligen äkta makar.

Nu har Marcus Birro och Michaela Kälveskog bestämt datum och kyrka för det stundande bröllopet.

”Mitt liv vände där och då”, skriver författaren i ett mejl.

Nyligen förlovade sig författaren Marcus Birro, 45, med flickvännen Michaela Kälveskog, 30.

Nu har paret både bokat datum och kyrka till det stundande bröllopet. Ceremonin kommer att äga rum i en kyrka i Göteborg i höst.

”Vi har valt en liten, fin kyrka i Göteborg, där vi gifter oss i höst. Jag tycker det ska bli mäktigt att då gifta mig i en kyrka som ligger bara några varsamt uppriktiga boksidor ifrån just den kyrkogård som jag hade utsikt emot under mina sista år i Göteborg”, skriver Marcus Birro.

 

LÄS MER: Marcus Birro gifter sig med kärleken 

 

Han fortsätter:

”'Tänk På Döden' stod det på en stor skylt vid ingången och en morgon 2005 när jag stod där och mådde skit tänkte jag till sist äntligen ordentligt på döden och blev nykter. Mitt liv vände där och då. Nu gifter vi oss i kyrkan som ligger precis vid vattnet”.

Hittade tillbaka till varandra

Marcus Birros och Michaela Kälveskogs relation har bitvis varit stormig. Så sent som i oktober valde paret att för andra gången gå skilda vägar men nu har de alltså hittat tillbaka till varandra och nyligen var de på en förlovningsresa till Rom.

”Vi förlovade oss nyligen och planerar nu bröllop senare i år. Vi har gemensamt kommit runt alla konventioner runt hur det ska vara i ett förhållande eller äktenskap. Det tycks finnas en slags mall som man alltid hamnar i, hur man ska bo, när man ska bo ihop och så vidare”, har Marcus Birro berättat i ett mejl.

 

LÄS MER: Hade bokat kyrkan – nu separerar Birro 

 

Marcus Birro hur tidigare berättat hur han och Michaela Kälveskog äntligen hittade tillbaka till varandra:

”Vi kastade allt sånt överbord och kom fram till att vi måste få vara tillsammans, att vi älskar varandra väldigt mycket, och att vi själva äger nycklarna till ett lyckligt förhållande. När vi kom runt de där konventionerna hittade vi ett sätt att praktiskt kunna leva med varandra. Kärleken först!”, avslutar Marcus Birro.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!