Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cyrus hårda ord om ex- maken: Inte en snäll person

Liam Hemsworths nya kärlek efter Miley Cyrus
Miley Cyrus var säker på att hon var homosexuell, för att hon tyckte att alla killar är ”elaka” – i alla fall tills hon träffade nya kärleken Cody Simpson.Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/AVALON/IMAGE PRESS AGENCY B799
I en livesändning på Instagram erkänner hon att hon tycker nya pojkvännen är den första snälla mannen hon träffat, och påskiner alltså att exmaken Liam Hemsworth inte är snällFoto: NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM / STELLA PICTURES/NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM
Liam Hemsworth.Foto: STEVE MATTHEWS / STEVE MATTHEWS/NPG.COM/ALL OVER NATIONAL PHOTO GRO

Miley Cyrus var säker på att hon var homosexuell, för att hon tyckte att alla killar är ”elaka” – i alla fall tills hon träffade nya kärleken Cody Simpson.

I en livesändning på Instagram erkänner hon att hon tycker nya pojkvännen är den första snälla mannen hon träffat, och påskiner alltså att exmaken Liam Hemsworth inte är snäll, skriver Daily Mail.

– Det finns snälla personer där ute som råkar ha snopp. Jag har bara träffat en någonsin, och han är med i den här livesändningen, säger Miley Cyrus på Instagram, och syftar på pojkvännen Cody Simpson.

Sedan skilsmässan från Liam Hemsworth, 29, har Miley Cyrus, 26, haft fullt upp. Efter en kortare romans med Kaitlynn Carter, 31, har hon nu hittat kärleken i den australiska sångaren Cody Simpson, 22.

Och trots att paret vara har varit tillsammans sedan början av oktober, så är Cyrus inte sen att hylla sin nya pojkvän till skyarna – och framhäva honom som bättre än exmaken.

Cyrus öppna ord om känslorna kring män

I en livesändning på Instagram pratade Miley Cyrus öppet om sina känslor kring män, och att hon före Cody Simpson trott att hon varit homosexuell för att hon tyckt att alla män har varit dåliga människor.

– Jag trodde alltid att jag antagligen är gay, eftersom jag tyckte att alla män är elaka, men det är inte sant, säger hon i livesändningen, skriver Daily Mail.

Hon fortsätter:

– Det finns fina män där ute hörrni, ge inte upp. Du behöver inte vara gay, det finns snälla personer som har snopp där ute, man måste bara hitta dem.

Miley: Bara träffat en snäll kille

I livesändningen säger Miley Cyrus att Cody Simpson är den enda snälla killen hon någonsin har träffat – detta trots att hon och Liam Hemsworth var tillsammans i nästan tio år sammanlagt.

– Det finns snälla personer där ute som råkar ha snopp. Jag har bara träffat en någonsin, och han är med i den här livesändningen, säger hon på Instagram, och visar upp pojkvännen.

Miley Cyrus på sjukhus – stöttas av nya kärleken

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.