Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Coldplay-stjärnans heta uppladdning för Sverige

Chris Martin och hans band Colplay spelar på Ullevi i Göteborg två kvällar i rad. Foto: DEBORAH LOWERY / POLARIS POLARIS IMAGES
Chris Martin. Foto: ROLO / ©BULLS 000EJUIZ
Artisten Dua Lipa sågs hånga med Chris Martin. Foto: BRYANT/LNP/REX/SHUTTERSTOCK / BRYANT/LNP/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

I kväll återvänder Coldplay till Sverige och Göteborg.

Och sångaren Chris Martin har laddat upp inför konserten på Ullevi – med hångel.

– Det var massor av människor där och de hånglade helt öppet, säger en uppgiftslämnare till The Sun.

I kväll ställer sig ett av världens största band – Coldplay – på scen i Göteborg. Totalt blir det två spelningar på Ullevi. Dörrarna öppnades redan klockan 17.00 och två timmar senare uppträder det första förbandet, Lyves. 19:45 är det dags för danska Mew innan Coldplay går på klockan 21.00.

 

LÄS MER: 7 saker du inte visste om Chris Martin 

 

Nästa spelning är redan i morgon och konserterna blir de enda stoppen i Norden under den pågående Europaturnén "A head full of dreams".

Coldplays frontman Chris Martin – som nyligen gjorde slut med skådespelaren Annabelle Wallis – har laddat upp rejält för comebacken i Sverige – med hett hångel.

Enligt The Sun sågs sångaren kyssas öppet med popstjärnan Dua Lipa i vip-området på Glastonbury-festivalen i går.

"Hånglade helt öppet"

Stjärnorna ska inte ha försökt dölja sin romans, tvärtom, säger uppgiftslämnare till The Sun.

– Det var massor av människor där och de hånglade helt öppet. Dua har berättat för folk att hon och Chris har sms:at med varandra en hel del den senaste tiden men de flesta har antagit att det handlar om jobb, säger uppgiftslämnaren och fortsätter:

– Den ursäkten verkar dock inte gälla längre. De kysstes definitivt inte av jobbmässiga skäl utan såg verkligen ut att gilla varandra.

Dua Lipa och Chris Martin har tidigare jobbat tillsammans på låten "Homesick" på sångerskans debutalbum.

 

LÄS MER: Paltrows intima bilder på Chris Martins lyxyacht

 

Dua Lipa har tidigare hyllat samarbetet med Chris Martin.

– Det var en magisk upplevelse, säger hon till The Sun.

En talesperson för Chris Martin har förnekat att det ska finnas en romans mellan paret men teamet som jobbar med Dua Lipa har valt att inte kommentera uppgifterna.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.