Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Coachella blåser nytt liv i flower power-eran

Paris och Nicky Hilton på Coachella-festivalen.
Selena Gomez på Coachella. Foto: Dome/Jones, Pacificcoastnews

I helgen var det full fart på musikfestivalen Coachella i öknen utanför Palm Springs.

Sociala medier svämmade över med bilder på festande människor i hippe-outfits. Den ena galnare än den andra.

Janis Joplin, släng dig i väggen!

Veckans...

Bästa:

Hillary Clinton for president!

Sämsta:

Det verkar inte som att Los Angeles har vatten ens så att vi klarar året, torkan är värre än de tidigare trott. Och i söndags var det en jordbävning på 3,5. Domedagsvibbarna skakar mig. Ska jag flytta hem?

Alla snackar om:

Puman i Los Feliz! Jag undrade precis varför det var fullt med helikoptrar över vårt hus, när jag slår på kvällsnyheterna och ser att det tydligen fastnat ett vilt bergslejon i grannens ventilationssystem. Är det inte jordbävningar så är det lejon man ska vara rädd för här hemma!

Vi såg:

"Mad men"-stjärnan Jessica Paré på den lokala eko-butiken Lassen, där hon botaniserade bland bönor och bananer.

2015 löper folk linan ut! Fransar, hårband, mockasiner och batik. Outfits genomtänkta in till minsta fjäder – eller? Den amerikanska urbefolkningen har uttryckt stort missnöje kring att folk går runt med ”deras kläder”, och det är kanske extra provocerande i Coachelladalen, där fyra reservat angränsar festivalområdet. Vad tusan tycker de när David Hasselhoff gör tummen upp på bild och har en kråka i hatten?

Alla var där

Varje år blåser festivalen nytt liv i flower power-eran, som kanske lyser starkare nu än 1960 – men helt utan ideologiska förtecken. Musikfestivalen har med åren kommit lika mycket att handla om modet som musiken. Kanske MER, till och med. Fler rubriker handlar om var stjärnorna festade och vad de hade på sig. Ingen verkar vara där för musikens skull.

Den stora snackisen var designern Jeremy Scotts fest, där ”alla” var: Katy Perry, stylisten Patricia Field, Fergie, Robert Pattinson. Och Madonnas minst sagt obekväma kyss med Drake skapade också rubriker.

Få in rapparens huvud i sin mun

Det var som om den gamla popdrottningen, som gästade Drakes avslutande söndagsgig, försökte få in rapparens hela huvud i sin mun. Efteråt gjorde Drake en ogillande grimas och torkade sig runt munnen. Hans team sa efteråt att han var ”okej med kyssen, och bara reagerade på den bittra smaken av hennes läppstift”.

Annons:
Expressen Refunder Julklappar

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!