Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Claudia Galli slår tillbaka – efter sitt barnbeslut

Foto: GLENN STRID
Manuel Concha och Claudia Galli Concha.
Foto: EMMA JOHANSSON
Claudia Galli.
Claudia Galli.
Foto: / Copyright 2016. All rights reserved.

Skådespelaren Claudia Galli Concha är trött på hatkommentarer om hur hon sköter sin familj, och att dottern inte går på förskola.

Nu säger bloggaren ifrån - och pekar ut kvinnor som de som skriver elakast till henne.

"Ni är några kvinnor här bland kommentarerna som är elaka. Väldigt elaka och skriver kommentarer som jag vet att ni hoppas ska såra och göra ett avtryck" skriver Claudia Galli Concha i bloggen.

Claudia Galli Concha berättar öppet om sitt liv med maken Manuel Concha och parets två döttrar i sin blogg - men möts ofta av hat och elaka kommentarer.

Nu slår Galli Concha argt tillbaka mot orden, och pekar ut en grupp kvinnor som de som ligger bakom de hårda kommentarerna i hennes blogg.

"Ni är några kvinnor här bland kommentarerna som är elaka. Väldigt elaka och skriver kommentarer som jag vet att ni hoppas ska såra och göra ett avtryck. Ni insinuerar saker, ni pratar som om ni vet, som om ni förstår, som om ni har svaret. Ni är ute och cyklar" skriver Claudia Galli Concha i sin blogg.


LÄS MER: Claudia Gallis beslut – för barnens skull 


Berättar om sina livsval

I bloggen går hon sedan vidare och förklarar sina livsval för de som är kritiska - och berättar bland annat varför hon valt att inte ha sina barn på förskola, utan i stället vara hemma med dem.

"Vi bestämde tidigt, innan Chloe kom hur vi skulle lägga upp det. Vi skulle hänga med våra barn så mycket vi bara kunde. Vi skulle följa med varandra på jobb för att alltid vara tillsammans. Vilket vi gör. Och i och med att vi båda är frilans och fria i våra yrken så insåg vi snabbt att vi inte skulle behöva sätta barnen på förskola så tidigt utan vi skulle kunna pussla" skriver Galli Concha.


LÄS MER: Efter amningsbilden – nu svarar hon på kritiken 

Nu uppmanar Claudia Galli Concha de som skickar hatkommentarer att sluta med det, och i stället engagera sig i sina egna liv, snarare än i hennes.

"Så ni bittra människor som skriver här och har åsikter om hur vi har valt att lägga vårt livspussel. Snälla lägg er energi på något annat. Ni har ingen aning om vad ni pratar om och det finns så mycket bättre saker ni kan göra än att skriva dumheter här. Jag tycker så synd om er" skriver hon i bloggen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.