Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Claudia Galli Concha visar upp bebislyckan

Skådespelerskan Claudia Galli Concha, 38, och maken Manuel Concha, 36, har fått en dotter. Foto: Robert Eklund / STELLA PICTURES
”Förutom lyckoruset så tänker jag inte så mycket. Jag bara är i det här underbara nuet”, skriver skådespelaren om lyckan. Foto: Lasse Svensson

Claudia Galli Concha har fått barn.

Skådespelaren har fått en liten dotter.

”Jag bara är i det här underbara nuet”, skriver Claudia Galli Concha på sin blogg.

Skådespelerskan Claudia Galli Concha, 38, har fått sitt andra barn. Hon och maken filmregissören Manuel Concha, 36, har fått en dotter. Claudia Galli Concha berättar på sin blogg om känslorna efter förlossningen:

”Magisk! Ett nytt litet liv. En ny familjemedlem. En ny människa att få lära känna. Livet! Jag älskar dig!”

Och fortsätter med att berättar om sina tankar efter förlossningen:

”Förutom lyckoruset så tänker jag inte så mycket. Jag bara är i det här underbara nuet”

Claudia Galli Concha berättar om det första dygnet efter förlossningen. Hennes dotter har bland annat fått lämna blodprover:

”Men hon fick några droppar glukos och så fick hon suga på mitt lillfinger och då gick allt bra. Sen efter det gick vi och la oss och sov hud mot hud (Jag älskar det! Mysigaste någonsin!) ända fram till åtta. Väldigt skönt!”, skriver Claudia Galli Concha.

 

LÄS MER: Claudia Galli Concha väntar barn igen

 

Galli Concha: ”Jag älskar dig!”

Claudia Galli Concha har även berättat om det lyckliga beskedet via sin Instagram. Hon har tagit en bild på BB där hon ligger tillsammans med sin nyfödda dotter.

 

 

 

LÄS MER: Claudia Galli avslöjar könet på nya bebisen

 

Claudia Galli Concha och Manuel Concha har sedan tidigare dottern Chloe ihop. Hon har berättat löpande på sin blogg om graviditeten. I juni berättade hon att de skulle få en till dotter ihop:

”Vi väntar en till liten tjej! Vi är så otroligt lyckliga! Jag misstänkte att det var en tjej, men alla sa till oss att det skulle vara en kille, till och med vår barnmorska gissade på kille, så till slut så trodde jag nästan det också, men nej och nej, vi väntar en tjej!”, skrev hon då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.