Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Claudia Gallis beslut – för barnens skull

Claudia Galli Concha vill inte dricka alkohol.Foto: LASSE SVENSSON
Claudia Galli ConchaFoto: GLENN STRID

Skådespelaren Claudia Galli Concha har inte druckit alkohol på 3,5 år - sedan hon blev mamma för första gången.

I sin blogg förklarar hon det kontroversiella beslutet att ge upp alkoholen helt för barnens skull.

"Jag vill inte att mina barn ska behöva se berusade människor", skriver Claudia Galli Concha i sitt blogginlägg.

"Fjällbackamorden"-skådespelaren Claudia Galli Concha, 38, har inte druckit alkohol på över 3,5 år. I sin blogg förklarar hon att det föll sig naturligt när hon blev gravid med sitt första barn, men när barnet väl var fött så fortsatte Galli Concha att leva nyktert.

"För mig går inte alkohol och amning ihop. Nu kommer säkert flera ställa sig upp och skrika i protest och komma med en massa förklaringar på procenttal hit och dit som går ut i bröstmjölken, men nej, för mig skulle det kännas jättekonstigt" skriver Claudia Galli Concha i ett blogginlägg.

Efter att ha ammat första barnet, blev Claudia Galli Concha ganska snabbt gravid med barn nummer två, och även nu när den yngsta dottern börjar bli lite större så väljer Galli Concha att helt avstå från alkohol - för att barnen inte ska behöva se alkoholpåverkade människor.

 

LÄS MER: Efter amningsbilden – nu svarar hon på kritiken

 

Claudia Galli: "Inte i närheten av mina barn"

 

LÄS MER: Claudia Galli Concha berättar om terapin

 

”Jag vill inte att mina barn ska behöva se berusade människor, framförallt inte deras föräldrar eller nära men helst inga fulla överhuvudtaget. Jag vill aldrig att Chloe ska tveka på mig, undra varför jag beter mig annorlunda, luktar annorlunda, pratar annorlunda. Jag vill alltid vara 100% Claudia när jag är med barnen" skriver Claudia Galli Concha i bloggen.

Hon poängterar också att hon inte bryr sig om vad andra gör, men att det här är hennes regler för barnen.

"Jag vill ju då även understryka att jag absolut inte moraliserar, folk gör vad dom vill men inte i närheten av mina barn" skriver hon.