Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Claudia Galli Concha lämnar radiojobbet – efter babybråk

Foto: LASSE SVENSSON
Roger Nordin på Rix MorronzooFoto: JENS L'ESTRADE

Claudia Galli Concha bryter sitt samarbete med Rix Morronzoo.

Skådespelaren är kritisk till att man bytte blöja på en 10 veckor gammal bebis i programmet. 

”För alla våra barns skull så måste vi reagera och agera för att förändra”, skriver hon på sin blogg

Claudia Galli Concha har valt att avsluta sitt samarbete med radioprogrammet Rix Morronzoo. Skådespelaren skriver kritiskt på sin blogg om ett inslag som sänts i kanalen. 

Under gårdagen bytte programledaren Roger Nordin blöja på en 10 veckor gammal bebis. Pappa var med i studion och blöjbytet direktsändes och fotograferades.

Claudia Galli Concha gillade inte vad hon såg och hörde och skriver i sin blogg: 

”Jag fick så ont i magen när jag såg den där lilla bebisen ligga där med blurrad stjärt inför en för hen förmodligen ganska ny bekantskap och blev bytt på. Varför!? Jag ser inte underhållningsvärdet i det. Inte alls. Det är bara integritetskränkande”

 

LÄS MER: Claudia Galli Concha visar upp bebislyckan 

Galli Concha: ”Kan inte vara en gästprogramledare”

Claudia Galli Concha uppger på sin blogg att hon avslutat samarbetet med radiokanalen. 

”Jag kan inte vara en gästprogramledare/mammaprofil i en radiokanal som har en så annorlunda syn på barn än vad jag har. Underhållning till varje pris, på en oskyldig 10-veckors bebis bekostnad? Nej”

 

LÄS MER: Claudia Galli Conchas ilska mot kärlekspar 

Programledaren: ”Olika åsikter”

Nöjesguidens blogg Bloggbevakning var först med att rapportera om Galli Conchas beslut. Aftonbladet har talat med programledaren – och Gallis före detta kollega – Roger Nordin som bemöter kritiken: 

– Vi har olika åsikter om det som hände. Det har varit jätteroligt att jobba med Claudia, men jag respekterar hennes beslut och åsikt, säger han till Aftonbladet. 

Roger Nordin uppger för tidningen att han inte har förståelse för hennes beslut. 

– Personligen tycker jag att det är överkänsligt, men det är min personliga åsikt. Men det är väldigt tråkigt att Claudia väljer att hoppa av. Jag gillar henne, säger han till Nöjesbladet. 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar