Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Clara Henrys stora ilska mot hatarna

Clara Henry har fått kritik för sin dåliga attityd i ”Robinson”, själv håller hon inte med. ”Jag har skrattat mig igenom hela säsongen”.Foto: TV4
Fyra tävlande återstår i årets säsong av ”Robinson”.Foto: TV4

Som Robinson-deltagare får du vara beredd på att svenskarna tycker till om dig.

Men till sist ledsnade Clara Henry, 26, på klagomålen om hennes dryga attityd.

– Jag har ju för fan skrattat mig genom hela säsongen? skriver hon på Twitter.

På söndagen avgörs årets upplaga av Robinson. Fyra personer är fortfarande kvar i tävlingen: ålänningen Michael Björklund, förskoleläraren Priya Svang, stockholmaren Christoffer Willén och influencern Clara Henry.

26-åriga Clara Henry överraskade tittarna när hon dök upp i rutan i april, några avsnitt in i tävlingen. Men hon säger att hon sökte till programmet som alla andra. 

När hon kom med var hennes mamma först rätt skeptisk.

– Min mammas första kommentar var: ”Men vad ska du där och göra? Du kommer bli grinig efter tio minuter”, för att jag är så styrd av mitt blodsocker, har Clara tidigare sagt.

”Sticker i ögonen på dem”

Och nu är det just attityden som dottern som får kritik för när årets säsong och deltagare diskuteras på sociala medier. Om och om igen har Clara Henry fått höra att hon är ”dryg” och ”ovärdig”.

”Nä nu är jag så jävla less på att ta åt mig att av allt som Vickan och Annelie skriver om att jag är ovärdig och har dryg attityd i Robinson? Jag har ju för fan skrattat mig genom hela säsongen”, skriver hon och fortsätter:

”Hoppas att jag vinner på söndag så det sticker extra i ögonen på dem.”

I söndagens avsnitt blir det tårar när Clara blickar tillbaka på säsongen och minns något hennes pappa sa innan hon åkte i väg.

– Lita inte på någon och gråt inte i tv. Och jag har litat på folk för de har varit helt underbara och här sitter jag nu och gråter, säger hon. 

 

Expressen har sökt Clara Henry. ”Robinson” visas på TV4, TV4 Play och C More. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.