Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Clara Henrys beslut om kärleken

Foto: /IBL
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL
Foto: SVEN LINDWALL

Clara Henry visade stolt upp pojkvännen Carl Larsson under Melodifestivalen. 

Nu berättar programledaren om sitt beslut att vara öppen med kärleken.

– Jag är jättekär, och då vill man bara berätta det för alla. Man blir dum i huvudet när man är kär, säger hon i podcasten Värvet

Clara Henry är inte riktigt bekväm med det kändisskap som kommit med programledarollen för Melodifestivalen. 

– Jag älskar det jag gör, men jag tycker att det är jobbigt när folk känner igen mig på stan. Jag hatar att inte bara kunna vara civil, säger hon i det senaste avsnittet av Värvet. 

"Rädd att det ska ta slut"

Men hon har ändå valt att vara öppen med sin kärlek till pojkvännen Carl Larsson. Nu förklarar hon varför hon tog beslutet att berätta om sitt förhållande. 

– Jag är jättekär, och då vill man bara berätta det för alla. Man blir dum i huvudet när man är kär, säger hon och fortsätter:
– Jag har aldrig velat berätta om mina tidigare förhållanden för att jag är så rädd att det ska ta slut, och då måste man förklara varför det tog slut. Nu orkar jag inte ens bry mig om det. 

LÄS MER: Clara Henry om kärleken 

"Han stod i chock"

I podcasten berättar Clara Henry också om hur Carl Larsson var inte beredd på den stora uppmärksamhet som riktades mot paret när de berättade om sin kärlek. 

– Han fattade nog inte riktigt vad det innebar. Det var ett blixtregn, och han stod i chock och undrade vad som hände. Sen fick han en mick upp i ansiktet och frågan "är ni ett par?". Man måste nog vänja sig lite vid det, säger hon. 

LÄS MER: Clara Henry vädjar om att slippa näthat 

Men Clara Henry har gjort sitt bästa för att vara lyhörd för hur pojkvännen reagerar på uppmärksamheten. 

– Jag har varit noga med att säga att: vill inte du gå på röda mattan med mig på Mellos efterfest och hålla mig i handen där, så säg det, säger hon.  


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.