Cissi Ramsby i tårar efter utröstningen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Cissi fick lämna Idol.
Foto: Micke Werneholm

Cissi Ramsby hade väntat på det. 

Ändå bröt hon ihop och grät i fem minuter. 

- Det är bara så jävla jobbigt, säger hon till Expressen.se.

Redan förra veckan när Danny Saucedo och hon hade fått lite röster fruktade Cissi Ramsby att hon skulle röstas ut ur "Idol". Samma tanke i kväll igen när hon stod bredvid Erik Segerstedt. - Jag kände på mig att jag skulle åka ut. Jag har hängt löst fyra gånger i rad och nu åker man ju nån gång. Så är det ju, säger Cissi Ramsby till Expressen.se. Efter att ha blivit utröstad bröt hon ihop på scenen. Gråtande fick hon ledas ut från scenen av produktionspersonalen. Fem minuter senare orkade hon prata med Expressen.se: - Jag kände direkt att står Erik där med mig, då är det kört. 

"Jag har bara vunnit saker"

 Erik Segerstedt blev väldigt ledsen när Cissi Ramsby röstats ut och fick tröstas av Felicia Brandström. Cissi Ramsby fortsätter: - Jag är ändå glad för jag känner att jag utvecklats så himla mycket både som människa och artist. - Jag är jättenöjd med min tid men det är bara så jävla jobbigt. Hon gjorde slut med sin flickvän för mindre än två veckor sen - Att jag gjorde slut slut med min flickvän har inget med "Idol" att göra. - Vi är ju bästa vänner i dag. Vi pratar varje dag och hon peppar mig. Jag känner inte att jag har förlorat nånting (genom "Idol") bara vunnit saker.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.