Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Cissi Forss bröllopslycka – byter namn till kärlekens

Paret har varit tillsammans i åtta år.
Foto: Jari Kantola / Stella Pictures
Cissi visar upp sin lycka på Instagram,
Foto: Instagram

Skådespelaren och författaren Cissi Forss har sagt ja. 

På Instagram visar hon nu en bild från bröllopet med kärleken Fredrik von der Esch.

”Mitt livs stora kärlek”, hyllar hon sin nyblivne make.

I slutet av sommaren berättade Cissi Forss, 35, att hon och Fredrik von der Esch, 40, väntar sitt andra barn. Efter åtta år tillsammans har nu också paret sagt ja till varandra och gift sig.

I en överraskande bildserie på Instagram delar hon med sig av beskedet.

”För en vecka sen fick jag honom - mitt livs stora kärlek, och med det har jag även bytt namn! Men bara efternamnet. Förnamnet är detsamma”, skriver profilen själv om sin glädje.

Den vita, V-ringade sidenklänningen med vida ärmar som Cissi, nu von der Esch, bar är designad av Ida Lanto – en favorit bland svenska kungligheter så som prinsessan Sofia. På bilderna som profilen delat med sig av visar hon stolt upp magen och när hon med ett brett leende håller sin makes hand. 

Början på graviditeten blev tuff

Paret gratuleras där bland annat av Nour El Refai, Jessia Almenäs och Eva Röse.

”Grattis! Gånger hundra om! Tycker dock att det var lite torftigt att bara byta efternamn! Kör på Fredrik också! Blir så skojigt och färskt”, skämtar Clara Hallencreutz och syftar på att skådespelaren meddelat sitt namnbyte. 

Sedan tidigare har Cissi och Fredrik, gudson till drottning Silvia, en dotter tillsammans. I en intervju med tidningen Mama har skådespelaren berättat att graviditeten var speciell den första tiden. 

– De tolv första veckorna var oroliga, men efter det har jag mått fantastiskt och känt mig väldigt lycklig, sa hon då.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.