Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ciaras uppmaning till Zelmerlöw inför bröllopet

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson ska gifta sig.
Ciara Janson och blivande maken Måns Zelmerlöw.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Ciara Janson och blivande maken Måns Zelmerlöw.Foto: Privat.

Hon vet tydligt hur hon vill ha det på den stora dagen.

Det vankas bröllopstider och Ciara Janson ger nu blivande maken Måns Zelmerlöw en tydlig uppmaning.

”Om min man inte gråter när han ser mig gå ner till altaret”, skriver hon i en story på Instagram.

För två år sedan förlovade sig Måns Zelmerlöw, 33, med sin Ciara Janson, 32. Det var när paret var på semester i Kroatien som Måns gick ner på knä och ställde den stora frågan. Kort därefter gick paret ut med att de dessutom väntade sitt första gemensamma barn tillsammans och i maj 2016 föddes sonen Albert, 1.

Men när bröllopet skulle bli av fick följarna länge vänta på att veta. I mars i år visade Ciara Janson via sin Instagram plötsligt upp att inbjudningskorten hade kommit. Dessa avslöjades att bröllopet skulle komma att äga rum under sommaren och att bröllopet skulle hållas i Kroatien.

Avslöjandet kring bröllopsklänningen

Nu vaknas det bröllopstider och Ciara Janson och familjen spenderar under sommaren tid i Sverige för att fixa inför bröllopet. Nyligen berättade hon att det var dags för henne att hämta ut sin bröllopsklänning. Genom en story på Instagram beskrev hon sedan med några ärliga ord hur klänningstestandet gått.

”En rutt till Stockholm för att hämta ut klänningen!!!”, skriver hon innan hon avslöjar klänningens passform:

”Men den passar inte”.

Uppmaningen till blivande maken

Det är inte bara hur klänningen ska sitta som Ciara Janson är bestämd över. Hon vet även hur hon vill att den blivande maken ska reagera på bröllopsdagen och har nu gett Måns Zelmerlöw en uppmaning.

”Notera detta @manszelmerlow. Om min man inte gråter när han ser mig gå ner till altaret, kommer jag att vända mig och göra det igen”, skriver hon i en story på Instagram.

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BzaC04dArEL/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.