Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ciaras kärleksgest till Måns – efter tunga tiden

Måns Zelmerlöw njöt av att stå på scenen igen när han gästade ”Allsång på Skansen” i veckan.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES/ROBERT EKLUND ROBERT EKLUND
Måns Zelmerlöw.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN
Måns Zelmerlöw.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN
Ciara och Måns Zelmerlöw träffades för fyra år sen.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Ciara Zelmerlöw beskriver 2-åriga sonen Albert som en kopia av sin pappa i personligheten: ”Nyfiken och modig”.
Foto: Instagram
Måns och Ciara har delat med sig av bilder från vigseln och festen efteråt.
Foto: Instagram
1 / 8

Måns Zelmerlöw var rädd att något var fel på honom – det lyckorus han förväntat sig att känna som nybliven pappa infann sig inte.

Nu öppnar artisten upp kring den tuffa tiden, den stora kärleken till familjen och romantiken med hustrun Ciara Zelmerlöw.

– Det har varit ett speciellt år på grund av corona – men mellan mig och Ciara har det varit ett väldigt fint år, säger Måns Zelmerlöw.

I tisdags kväll stod Måns Zelmerlöw på scen för första gången på fyra månader, då han gästade ”Allsång på Skansen”.

– Jag var nästan övertaggad, äntligen fick jag sjunga igen efter att bara ha sjungit vaggvisor, säger han.

Artisten skulle egentligen ha varit ute på en stor sommarturné i Sverige nu – men coronapandemin satte stopp för planerna. 

I höstas kom albumet ”Time”, och artisten har spottat ur sig singlar som blivit radiohits och sålt platina. Nyligen släpptes singeln ”On my way” från samma album – en av sommarens mest spelade låtar. Zelmerlöw menar att han har mognat i sitt låtskapande.

– Det är den bästa plattan jag har släppt. Jag lät det ta tre år och stressade inte fram någonting. Det har hänt mycket också, att få barn gör att man får kontakt med känslor, säger han.

Tuffa tiden som nybliven pappa

Måns Zelmerlöw träffade sin fru, brittiska skådespelaren Ciara Zelmerlöw, på en gemensam väns bröllop 2016. Kärleken slog till med full kraft och artisten flyttade till England för att bo med flickvännen och hennes son Archie, 6. 2018 föddes parets gemensamma son, Albert, 2.

Men den första tiden som pappa blev inte som han hade förväntat sig. 

– Jag var rädd att jag var känslolös. Alla hade porträtterat det som att det skulle vara en helt ny värld som öppnades med känslor man aldrig hade känt förut. Men det tog tid för mig.

– Nu är jag verkligen där, och att bli pappa är det finaste som hänt. 

Nya huset i Sverige

Att sonen ska få en anknytning till sina svenska farföräldrar är ett av skälen att makarna Zelmerlöw precis har sålt sitt sommarställe utanför Stockholm. I stället har de köpt ett nytt sommarparadis i Kattvik i Skåne – bara ett stenkast från stugan där artisten själv spenderade sina barndomssomrar.

– I och med att vi bor i England vill jag att vi ska vara i Skåne på somrarna, nära mina föräldrar så att de får hänga mycket med sitt barnbarn. 

– Det finns till och med en plan för framtiden att flytta över, men inte ännu.

Första året som gift

I september förra året gifte sig Måns och Ciara Zelmerlöw. Vänner och familj kom till Kroatien för flera dagars firande, som kulminerade i en vigsel under bar himmel. 

– Jag skulle vilja återuppleva bröllopet igen. Det var helt magiska dagar, precis så bra som vi hade hoppats.

Måns och Ciara har delat med sig av bilder från vigseln och festen efteråt.
Foto: Instagram.

Första året som gifta blir oförglömligt. Till stor del har det präglats av strikt karantän, där familjen har varit isolerade tillsammans i villan i Surrey utanför London. Artisten har nästan inte lämnat hemmet – förutom när han handlat mat.

– Det har varit ett speciellt år på grund av corona – men mellan mig och Ciara har det varit ett väldigt fint år.

– Vi har roligt tillsammans, och det är väldigt mycket kaos för vi är lika spontana båda två. Vi kompletterar varandra som föräldrar, vi har rätt olika perspektiv och mellantinget blir bra. 

Ciaras storslagna romantiska gest

När Måns Zelmerlöw fyllde 34 år den 13 juni blev han överraskad av Ciara Zelmerlöw, som in i minsta detalj hade planerat en hel dag för sin make med det bästa han vet – frukost på sängen, tennis och biovisning i trädgården.

– Ciara är fantastisk på att uppmärksamma högtider. Jag har fått lära mig att försöka hålla lika hög ribba. Det var otroligt fint, bara det att hon visste att jag ville spela tennis. Då hade hon styrt upp två timmars tennislektion – det var precis så jag ville ha det. Och bio i trädgården. 

Ciara Zelmerlöw fixade bio i trädgården på makens födelsedag – hon lät resa ett tält i trädgården och sätta upp bioskärm.
Foto: Instagram

Under karantänen hade Måns Zelmerlöw tänkt börja skriva på ny musik – men insåg att det inte skulle gå med småbarn hemma. 

I stället har artisten fått utöva kreativiteten på annat sätt. Han har snickrat i en rasande fart och gjort en barnsäng, en hundmatningsstation och ett trädäck – nu ska han mura en pizzaugn.

– Jag tänkte att jag skulle vara kreativ när England gick ner i lockdown, att jag skulle isolera mig och skriva låtar. Men det har blivit raka motsatsen, i och med att vi har haft två barn hemma. Varje gång jag satt mig ner för att spela har någon klinkat på pianot. Men i sommar ska jag sätta mig och komma i gång med låtskrivandet på riktigt. 

Måns betyg på nya Eurovison-komedin

TVÅ GETINGAR


Den tidigare Eurovison-vinnaren har sett nya Netflix-filmen ”Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, en komedi av Will Ferrell. 


– Jag var inte övertygad. Det finns flera roliga beröringspunkter – men de hade kunnat göra mer av den. 

Det här är Måns Zelmerlöw

Ålder: 34.

Familj: Hustrun Ciara Zelmerlöw, 33, som han har sonen Albert, född maj 2018, med. Ciaras son Archie, 6.

Bor: Villa granne med skogen i Surrey, en timme utanför London. Sommarhus i Kattvik i Skåne.

Aktuell: Albumet ”Time”. Den personliga skivan är en kronologisk resa som startar för några år sedan och slutar i nutid.

”Det kommer en ny singel mot slutet av sommaren, sen ska jag skriva på en ny platta”.
https://www.instagram.com/p/B2KmHndAaRp/https://www.instagram.com/p/B2kIzC-AS4P/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.