Måns Zelmerlöw ska bli pappa för första gången när som helst. Foto: Stella PicturesMåns Zelmerlöw ska bli pappa för första gången när som helst. Foto: Stella Pictures
Måns Zelmerlöw ska bli pappa för första gången när som helst. Foto: Stella Pictures
Ciara Janson och Måns Zelmerlöw. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURESCiara Janson och Måns Zelmerlöw. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Ciara Janson och Måns Zelmerlöw. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Ciaras fräcka skämt om Måns Zelmerlöw

Publicerad

Måns Zelmerlöw blir snart pappa för första gången, fästmön Ciara Janson är höggravid.

Instagram roar hon följarna med fyndiga skämt om sitt välsignade tillstånd - senast kommenterades ”Peak Performance”-loggan på Zelmerlöws tröja.

”Din topp-prestation var precis det som satte oss i den här situationen”, skriver Ciara Janson.

Måns Zelmerlöws, 31, fästmö, den brittiska skådespelaren Ciara Janson, 31, är gravid i nionde månaden. I slutet av maj väntas deras första gemensamma barn, en liten pojke.

På Instagram delar Ciara Janson flitigt med sig av bilder på gravidmagen. Ofta lägger hon till en kvick och skämtsam kommentar.

Nyligen lade Ciara Janson upp en bild av Måns Zelmerlöw i en tröja med ”Peak Performance”-logga. I förgrunden syns hon själv med utbuktande mage.

”Din topp-prestation (peak performance) var precis det som satte oss i den här situationen”, skriver hon syrligt på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BinMrrHFmtf/?taken-by=ciarajanson

LÄS MER: Måns & Ciara bilar till Sverige - ska föda på svenskt sjukhus 

 

På en annan Instagram-bild ligger Ciara Janson på en gräsmatta och håller ena handen på sin mage. 

”Nu väntar vi. Ovanpå en spontan bädd av gräs”, skriver hon.

https://www.instagram.com/p/BitpaSWlL02/?taken-by=ciarajanson

Utesluter inte att flytta till Sverige

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson bor tillsammans i England och Zelmerlöw är bonuspappa till Jansons treårige son. I framtiden kan han tänka sig att flytta tillbaka till Sverige med sin nybildade familj. 

– Vi pratar väl om att flytta till Sverige eller något annat land någon gång i framtiden. Men just nu känns det skönt att tänka att vi har några år här och sedan får vi se vart det bär av. Man behöver inte planera så noggrant, har Måns Zelmerlöw tidigare sagt till Expressen.

 

LÄS MER: Måns Zelmerlöw tar paus - för familjens skull 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag