Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ciara och Måns visar privata bröllopsbilderna

Ciara Janson och Måns Zelmerlöw gifte sig i Kroatien 2019.
Foto: MATIJA HABLJAK/PIXSELL / SPA

Snart två år efter vigseln delar nu Ciara Janson Zelmerlöw med sig av exklusiva bilder från sin och Måns Zelmerlöws bröllopsdag.

”Hej, make. Kommer du ihåg när vi gifte oss?” skriver hon på sin Instagram.

Det var i september 2019 som Måns Zelmerlöw och Ciara Janson sa ja till varandra i Kroatien. Vigseln skedde under bar himmel med utsikt över Medelhavet, och flera kända namn närvarade som gäster. Bland andra var Carola Häggkvist, Oscar Zia och Jonas Björkman i Kroatien för att fira bröllopsparet.

– Jag grät, du grät. Måns grät hela tiden, Ciara grät, sa Carola Häggkvist i ett filmklipp på Instagram från bröllopsdagen.

Hyllar maken i nytt inlägg

Nu, ett och ett halvt år senare, har Ciara Janson Zelmerlöw lagt upp ett nostalgiskt inlägg på Instagram med exklusiva bilder från bröllopsdagen, och den vilda bröllopsfesten.

”Hej, make. Kommer du ihåg när vi gifte oss, och vi var så nära alla våra favoritmänniskor i hela världen att vi praktiskt taget kunde slicka dem på näsorna? Kan vi snälla göra om det igen? Jag saknar er alla så mycket”, skriver hon i inlägget och verkar, som de flesta, längta tillbaka till tiden innan pandemin.

På flera av de nya bilderna som Ciara Janson Zelmerlöw delar med sig av syns hon och maken Måns Zelmerlöw tillsammans, kära och lyckliga, i magiska miljöer. Dessutom visar hon hur det verkligen såg ut på bröllopsfesten, där bland annat Oscar Zia syns dansandes i folkvimlet.

https://www.instagram.com/p/CNKpD26JNah/?igshid=1x9jw2yvdm6ij?hidecaption=true

Tuffa året i lockdown i England

Livet som gifta har paret tillbringat i London med sin gemensamma son Albert och Ciara Janssons son Archie. 2020 bestod av återkommande perioder av lockdown, vilket var tufft. I somras berättade de dessutom öppet att de hade förlorat två olika barn under graviditeter.

I en tidigare intervju med Expressen berättade Måns Zelmerlöw om det utmanande året.

– Att ha varit i engelsk lockdown för tredje gången, det var ingen höjdare. Engelsk blaskig vinter, barnen hemma från skolan. Det har varit en tung månad. Det är en fruktansvärd värld vi lever i just nu, sa han då.

Måns Zelmerlöw är just nu aktuell som panelmedlem i TV4:s nya storsatsning ”Masked singer”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.