Christine Meltzer var programledare för svenska Melodifestivalen tillsammans med Måns Zelmerlöw och Dolp Lundgren. Nu ska hon kommentera Eurovision Song Contest tillsammans med Edward af Sillén. Foto: Sporrong Olle
Christine Meltzer var programledare för svenska Melodifestivalen tillsammans med Måns Zelmerlöw och Dolp Lundgren. Nu ska hon kommentera Eurovision Song Contest tillsammans med Edward af Sillén.  Foto: Sporrong Olle

Christine Meltzer kommenterar Eurovision Song Contest

Publicerad
Sugen på mer schlager?
Då är du kanske också sugen på mer Christine Meltzer.
Tillsammans med Edward af Sillén kommer hon att kommentera årets Eurovision Song Contest i SVT.
Edward af Sillén har varit redaktör och manusförfattare för svenska Melodifestivalen.
Tillsammans med årets programledare Christine Meltzer, kommer han att kommentera bland annat Anna Begendahls framfart i Oslo, skriver SVT i ett pressmeddelande.  
Sammanlagt blir det drygt sju timmar schlager med start den 25 maj.
Anna Bergendahl tävlar i semifinal två, som sänds två dagar senare, torsdagen den 27 maj.
Edward af Sillén kommenterade Eurovision Song Contest även förra året. Då tillsammans med Shirley Clamp.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag