Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klyftan mellan Christina Schollin och Laila Bagge

Christina Schollin hyllades på sin 80-årsfest.Foto: MIKAEL SJÖBERG
Laila Bagge var inte där.Foto: SIMON HASTEGÅRD

Christina Schollin hyllades med en sång av sina före detta svärdöttrar Jessica Wahlgren och Mia Bodén på sin 80-årsfest.

Men Niclas Wahlgrens exfru Laila Bagge var inte på plats vid firandet – och har glidit ifrån familjen Wahlgren.

– Det är ett ju val som man själv gör om man vill fortsätta, säger Christina Schollin.

Christina Schollin höll nyligen sin 80-årsfest för släkt och vänner på lantstället Björkhaga på Norra Lagnö.

De före detta svärdöttrarna Jessica Wahlgren, som har varit gift med Linus Wahlgren, och Mia Bodén, exfru till Niclas Wahlgren, gjorde en särskild hyllning under festen.

”Mia och Jessica sjöng en sång som handlade om att de – trots att de var skilda från mina söner, så slipper jag dem INTE!! Sååå roligt och gulligt! Dessa två – mina ex-svärdöttrar, men för alltid kvar i vår familj!”, skriver Christina Schollin i sin blogg.

– Det är ju så underbart med våra ex-svärdöttrar som fortfarande finns med i vår familj. Naturligtvis – eftersom de är mammor till våra barnbarn. De är här nästan lika mycket som alla andra fortfarande. Vi har ett väldigt fint och kärleksfullt förhållande till varandra och det fungerar utmärkt. Det är så det ska vara. 

– När jag tackade dem sa jag: ”Ni är inga ex för oss. Vi har inte skilt oss från er”. 

Men inte alla tidigare partners har kommit familjen lika nära. Ex-svärdottern Laila Bagge var inte på plats vid Christina Schollins firande. Hon var gift med Niclas Wahlgren mellan 2010-2015 och de har en sexårig son tillsammans.

– Nej så är det. Det är ett ju val som man själv gör om man vill fortsätta. Det är ingenting som vi har gått in på några diskussioner om, säger Christina Schollin.

Anledningen till att Jessica Wahlgren och Mia Bodén har fått en bestående plats i familjen är enkel, menar Christina Schollin.

– De har valt att vara nära. Men det är inga hard feelings med de föregående, säger hon. 

 

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens gest till Schollin på lyxfesten 

 

Laila Bagge: "Man tappar kontakten"

Laila Bagge berättar att hon och Schollin ses ibland men att det är lätt att tappa kontakten efter en skilsmässa. 

– Jag och Christina har en jättefin relation på det sättet att Kit brukar vara där och leka med sina kusiner. Det är många gånger då jag skjutsat honom dit och då brukar vi ta en kaffe och fika, säger hon och fortsätter:

– Men vid en skilsmässa håller man kanske inte kontakten på samma sätt. Det handlar inte om att man inte gillar varandra. Man tappar kontakten och det blir inte som förut. 

 

LÄS MER: Christina Schollin allvarligt hjärtsjuk – utan att veta det