Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Schollins livsförändring – efter bråket i Sverige

Christina Schollin och maken Hans Wahlgren har sedan över tio år tillbaka ett hus i Spanien.
Foto: PRIVAT
Christina Schollin satsar nu fullt ut på sitt entreprenörskap.
Foto: MIKAEL SJÖBERG

Christina Schollin förlorade sitt livsverk i Stockholm efter ett bråk med en tidigare affärspartner. 

Nu bor hon i Spanien i ett halvår – och där har hon öppnat en ny lokal som har blivit hennes nya oas utanför offentlighetens ljus.

– Jag startade "Studio 17" för två månader sedan. Jag har ett rum i en lokal, som jag delar med tre stycken andra. Det fungerar jättebra, säger hon.

Christina Schollin, 80, har varit med mycket i de senaste två säsongerna av "Wahlgrens värld", med bland annat dottern Pernilla Wahlgren och barnbarnet Bianca Wahlgren.

Det var förra året, i mars, som Christina Schollin förlorade sin skönhetssalong och MåBra-oas i Stockholm, efter ett bråk med en tidigare affärspartner efter ett avslutat hyreskontrakt.


LÄS MER: Schollin och Wahlgren polisanmälda efter bråket 


Schollin tog mycket hårt på beskedet och på sin blogg skrev hon nyligen, när hon sammanfattade det gångna året:

"Kanske är det nu tid att lämna bekymren från förra året bakom oss – och gå vidare".

Och det verkar skådespelerskan ha gjort – i sitt hem i Spanien.

Christina Schollin med dottern Pernilla Wahlgren.
Foto: YESSICA THOR / STELLA PICTURES

Bor i Spanien halva året

I den lilla staden Nerja, några mil öster om Malaga, har Christina Schollin och maken Hans Wahlgren, 80, ett hus sedan nästan 18 år tillbaka.

Tidigare år har de inte kunnat vara på plats så länge för de har haft så mycket att göra, men nu berättar Christina Schollin att hon och maken bor i Spanien halva året.

– Vi flyger ner i början på oktober och flyger hem i maj. Så är det.

Efter tragiken med Christina Schollins livsverk har hon nu gjort en livsändring och öppnat upp en ny lokal i Nerja. 


LÄS MER: Christina Schollins kärlek med maken


I "Studio 17" lägger hon offentlighetens ljus bakom sig och satsar fullt på sitt entreprenörskap, som innebär att skådespelerskan säljer hudprodukter och erbjuder spa-behandlingar till kunder.

– Där har jag fått möjlighet att ha mina möten. Och träffa människor som vill handla mina produkter online. Jag håller också föredrag om välbefinnande och hälsa, säger hon. 

Christina Schollin tillsammans med maken Hans Wahlgren.
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT NYHETSBYRÅN

Skriver på sina memoarer

Hon berättar att affärerna blomstrar för henne nere i Spanien. 

–  Det går jättebra för mig. 

Och med framgången har Christina Schollin inga planer på att trappa ner.

Tvärtom.

–  Nej, nej, nej, Absolut inte. Utan jag är oerhört aktiv med allt möjligt. Det är det som är bra när man har kommit upp i åren. Att man gör saker hela tiden, det håller en i gång både själsligt och kroppsligt. 

Trots att Christina Schollin har haft fullt upp under hösten med inspelningen av "Wahlgrens värld" skriver hon också på sina memoarer när hon är nere i Spanien.

– Jag njuter utav livet. Jag tar saker som de kommer och det är inga måsten. Dessutom skriver jag på mina memoarer, så jag har fullt upp med det. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.