Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Christina Schollins ord till Bianca efter ingreppet

Bianca Ingrosso, 23, har berättat att hon har haft komplex för sina läppar.
Foto: MATTIAS AHLM / SVERIGES RADIO
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

I säsongsstarten av "Wahlgrens värld" har Bianca Ingrosso beslutat sig för att göra ett skönhetsingrepp. 

I programmet går tv-profilen till en klinik för att fylla sina läppar något som mormor Christina Schollin reagerar starkt på – samtidigt som hon gör ett överraskande avslöjande om sig själv.

– Nämen fy, du får inte göra sånt, utbrister hon och berättar sedan att hon själv har gjort ett skönhetsingrepp.

Bianca Ingrosso, 23, har tidigare valt att prata öppet om kroppskomplex och har berättat att hon har haft komplex för sina läppar. I säsongsstarten av "Wahlgrens värld" får tittarna följa med då Ingrosso besöker en skönhetsklinik för att genomgå ingreppet.

– I dag ska jag göra mina läppar. Nej tänker ni, jo tänker jag. Det är i dag jag blir en bimbo. Min överläpp är definitivt ett komplex som jag har, sedan 10 år tillbaka. Jag har en solkar bild över hur jag tycker att min läpp ser ut, jag tycker att den ser ut som en blygdläpp, säger Bianca Ingrosso i programmet.

"Känns som att jag ska göra något olagligt"

Tv-profilen är nervös för ingreppet och berättar att hon vill ha dem så naturliga som möjligt.

Då tv-profilen lägger sig tillrätta i stolen på kliniken blir hon spänd. Bianca Ingrosso berättar att mamma Pernilla Wahlgren genomgått samma skönhetsingrepp.

– Det här ska inte bli kul, jag hoppas bara på att resultatet blir bra. Det känns som att jag ska göra något olagligt. Mamma har gjort sina läppar en gång tidigare, hon kom till ett kalas och såg ut som en apa, säger Bianca.När Bianca Ingrosso senare visar upp resultatet får hon veta att även Christina Schollin har genomgått ett skönhetsingrepp, något som kom som en överraskning.

– Är det sant? Nämen fy, du får inte göra sånt, säger Schollin först för att sedan avslöja:

– Det enda jag har gjort är att jag har tagit bort ett extra veck uppe ovanför ögonen.

Avslöjandet kommer som en nyhet för både Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso.

– Mormor har ju tydligen gjort sina ögonlock. Det hade jag ingen aning om, säger Bianca i programmet.

Bianca Ingrosso om komplex

I ett tidigare avsnitt av podcasten "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B" avslöjade tv-profilen att hon skulle göra en läppinjektion. 

– Jag har gjort mina läppar - vem bryr sig? Jag kan säga det med gott samvete, för jag har gått runt hela mitt liv och haft så dåligt självförtroende när det gäller mina läppar, berättade hon då i avsnittet.


LÄS MER: Bianca Ingrosso avslöjar sitt hemliga skönhetsingrepp 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.