Christina Schollins fina kärleksgest till snyggmaken

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Bilderna på maken Hans Wahlgren har hyllats av både familj och Christina Schollins följare.
Peter Wahlgrens babylycka är total. Här tillsammans med lillebror, Niclas Wahlgren.
Foto: OLLE SPORRONG
Christina Schollins inscannade diabilder på Instagram gör succé.
Foto: Instagram
1 / 8

Att Christina Schollin håller familjen kärt är knappast någon hemlighet.

Nu delar hon med sig av familjens privata bilder från sextiotalet. Samtidigt som hon hyllar sin snygga make är det sönerna, Peter och Niclas, som får hennes modershjärta att smälta.

”Hur gulligt är inte detta”, skriver hon på Instagram.

Christina Schollin, 83, och Hans Wahlgren, 83, har varit tillsammans i 64 år. Gemensamt har de barnen Peter, Niclas, Pernilla och Linus. I en lång och öppenhjärtig intervju i ”Framgångspodden” öser Christina Schollin sin kärlek till barnen.

– Min högsta önskan är att mina barn ska vara lyckliga, sen kan de vara hur framgångsrika som helst. Men det spelar ingen roll.

Hon har flera gånger visat prov på att hon gör allt för sin familj. I juni berättade hon för att det byggs ett nytt hus på tomten – givetvis för familjens skull.

– Vi är en stor familj och det ska finnas plats att sova över. Just nu byggs det ett komplementhus för att det ska finnas plats när alla kommer, sa Christina Schollin då.

Okända sonen 

Instagram delar hon nu med sig av en rad privata familjebilder från de tidiga åren ute på Norra Lagnö.

Peter Wahlgren är parets äldsta barn. Han har, till skillnad från sina andra syskon, valt ett liv utanför rampljuset. Men i en bildserie, från 1964, är det dock han som stjäl uppmärksamhet.

”Peter får se sin lillebror Niclas för första gången” skriver hon till bildserien, följt av massa hjärtan.

Av bilderna att döma är den unge Peters babylycka total. Något som får Christina Schollins mammahjärta att smälta.

”Hur gulligt är inte detta”.

Hyllar snyggmaken

I en annan bildserie från 1964, får paret besök av vännerna och kollegerna, Jan Malmsjö, Barrie Chase och Johan Bergenstråle.

”Jag tror vi repeterade ”En söndag i New York” som skulle upp på Scala-teatern på hösten”, skriver hon till bilderna.

Mellan repetitionerna hinner de med fikapaus och badminton. I kommentarsfälten hyllas maken och pappan, Hans Wahlgren, stort.

”Underbar bild!!! Och hur SNYGG är inte pappa…?” Skriver Pernilla Wahlgren.

Den nostalgiska familjeresan som Christina Schollin bjuder följarna på får onekligen positiv respons. Men det tar inte stopp där. Ett dygn senare postar hon ett nytt inlägg, med ytterligare två bilder på sin make, Hans Wahlgren.

”Åh så många som kommenterar från förra inlägget att Hans var så snygg! Ja - visst var han – så här får ni några till”, skriver hon till bilderna.

https://www.instagram.com/p/CReDrcFhtnM/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.