Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Christian Bauers kärlekstatuering till Pernilla Wahlgren

Foto: SVT
Christian Bauer har tidigare medverkat i ”Wahlgrens värld”.
Foto: Discovery +
Profilerna gästar ”Bergfeldts”.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN / Karin Törnblom / KARIN TORNBLOM
Det är ett datum som betyder något speciellt för paret.
Foto: STELLA PICTURES INSTAGRAM
Snart firar paret ett år tillsammans.
Foto: SVT

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren firar snart ett år tillsammans.

I ”Carina Bergfeldt” berättar paret om när Amors pilar träffade dem, och att Bauer har tatuerat in ett speciellt datum som en hyllning till sin flickvän.

– Vad som än händer så kommer det datumet i mitt liv vara beständigt, säger han i programmet.

I fredagens ”Carina Bergfeldt” i SVT gästar Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, showen tillsammans. 

Där berättar de om när de blev tillsammans för snart ett år sedan, och att det har varit väldigt viktigt för Pernilla Wahlgren att ha ett datum.

– Då bestämde vi att den första riktiga dejten, när det var Amors pilar och allting, då bestämde vi helt enkelt att den 28:e mars 2021 var vårat datum, säger Christian Bauer i programmet.

– När vi låg helt enkelt, lägger Pernilla Wahlgren.

Christian Bauer blir smått generad och säger att han inte är ”lika framåt” som sin flickvän, och att han säger det på ”ett finare sätt”, skojar han.

Tatueringens betydelse

Sedan berättar Christian Bauer att han har tatuerat in ett speciellt datum på sin arm. Men det är inte datumet då Amors pilar träffade dem.

Pernilla Wahlgren förklarar:

– Det var då vi sa de här tre magiska orden. Det var den dagen, när vi sa att jag älskar dig, säger hon.

Tatueringen sitter högt upp på vänsterarmen, närmast hjärtat, förklarar Bauer. Den har fått sin plats bredvid döttrarnas första bokstäver.

När Christian Bauer berättar om ögonblicket då de sa ”jag älskar dig” för första gången till varandra får han blanka ögon.

– Vad som än händer så kommer det datumet i mitt liv vara beständigt. Det var den bästa kärlekskänslan överhuvudtaget som jag har varit med om förutom mina barn. Otroligt starkt att känna det efter att man har fyllt 50, att känna wow... Det datumet kommer alltid betyda någonting speciellt för mig i resten av mitt liv.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.