Nanne Grönvall följer med på Christer Sjögrens "Heartbreak tour" i sommar.
Nanne Grönvall följer med på Christer Sjögrens "Heartbreak tour" i sommar.

Christer tar med Nanne på turné

Publicerad
Uppdaterad
På sommaren är kampen om konsertpubliken stenhård. Och kommande år lär det bli värre än någonsin. Nu ger sig nämligen Christer Sjögren in i leken, uppbackad bland andra av Charlotte Perrelli.
I somras var det Robert Wells med sin "Rhapsody in rock" som blev årets överlägset största publikdragare. Så när Robert Wells bestämde sig för att hålla sig borta från vägarna verkade det som att konkurrensen skulle lätta rejält.

Perrelli och Nanne

Men nu fylls tomrummet av Christer Sjögren och hans "Heartbreak tour". Med sig på turnén har han Charlotte Perrelli, Nanne Grönvall, Tommy Nilsson och Björn Kjellman. - De är duktiga artister som jag trivs med. Den enda jag inte jobbat med tidigare är Björn Kjellman, men han är en fantastisk komiker som jag bara hört positivt om. Ingår i turnén gör även dansarna från Sjögrens "Show me Vegas" och ett elvamannaband med stråkar och blås. - Det blir mycket Elvis och Sinatra, men även en del svenska visor och lite Vikingarna. Konkurrensen är inget som skrämmer Christer Sjögren. Att det blir en turné just kommande sommar är mest en slump. - Det är först nu jag har haft tid. Konkurrensen tänker jag inte på överhuvudtaget. Vi gör vår grej och tror på den. Dessutom har jag alltid drömt om att få turnera på sommaren, då vädret är som finast och publiken som gladast.

"Slutat med nattsuddet"

Just nu uppträder Christer Sjögren med "Show me Vegas" i Göteborg. I vår flyttar föreställningen till Stockholm. Hur ska du orka med? - Jag är noga med att sova ordentligt och äta bra. Nattsuddet har jag slutat med, som alla andra på äldre dar. Fest blir det bara i samband med en premiär.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag