Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Christer Sjögrens nya besked – efter tidigare kritiken mot TV4

Christer Sjögren har tidigare varit kritisk mot hur TV4 framställt honom i programmet. 

Men ikväll får hans känslor ta plats – och han säger nu att han och kanalen är helt överens. 

– Det var bara några klipp som jag tycker kunde ha varit mer till min fördel, säger Christer Sjögren. 

I kvällens avsnitt är det dags för rapparen ”Stor" att hyllas i ”Så mycket bättre”.  

Och det blir känslosamt när Christer Sjögren framför sin tolkning av en av Stors låtar – flera av artisterna faller i gråt av budskapet. 

Expressen har tidigare skrivit om Christer Sjögrens medverkan i programmet – och om att han själv har tyckt att produktionen ibland har klippt programmet på ett sätt som inte är fördelaktigt mot honom. 

– Jag mejlade TV4 och sa min åsikt. Jag sa att jag tyckte programmet var okänsligt och elakt klippt. Jag hoppas, för jag vet att de klipper mitt program just nu... jag bad dem och sa "Jag hoppas att mitt program inte blir klippt så. Jag vill ha en fair, bra och lite snällare och känslomässig riktning", sa Christer Sjögren till Expressen för några veckor sedan. 

Men i kvällens avsnitt får hans känslor ta plats – och han hyllas av de andra deltagarna för sin tolkning. 

Och nu, när fler program har sänts, säger Christer Sjögren att han har glömt sin kritik mot TV4 – och att han och kanalen är överens. 

– Vi är väldigt överens, jag är inte missnöjd med redaktionen. Det var bara några klipp som jag tycker kunde ha varit mer till min fördel. Jag har pratat med dem, och det är inte det att jag tycker att man ska bli struken medhårs. Det måste vara lite roliga grejer och man måste bjuda på sig själv. Men ibland blir det taget ur sitt sammanhang, och då kan det se konstigt ut, säger han.

 

 

Så mycket bättre 2018: ”Man blir verkligen som ett” 

Martin Nygren, exekutiv producent för programmet, håller med Christer Sjögren och säger att det inte är några ”hard feelings” dem emellan. 

– Vi har pratat med Christer och är överens med honom. Vissa saker dras väldigt stort i media och då kan det tyckas att vi klipper elakt, men det tycker jag verkligen inte att vi gör, säger han och berättar att de har lyssnat på vissa saker. 

– Jag tycker dialogen med Christer har varit bra.

Christer Sjögren säger att han tycker att det har varit jätteroligt att medverka i årets säsong av ”Så Mycket Bättre” – och att han har fått vänner för livet. 

– Sammanhållningen mellan artisterna är så stark och så fin. Man blir verkligen som ett alltså.