Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Christer Sjögren sjuk – ersatt under turnén

Christer Sjögren har tvingats ställa in sin medverkan i fyra julkonserter. Foto: OLLE SPORRONG
Artisten ska ha drabbats av sjukdom och ersatts under sin julkonsert-turné. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Christer Sjögren ställer in julkonserter.

Orsaken är sjukdomsrelaterad, uppger arrangören.

”Vi har haft vikarie sedan den 6 januari,” skriver Billy Heil Managment i ett meddelande.

Den folkkära artisten Christer Sjögren, 68, höll som bäst på att avrunda sin maffiga julkonsertsturné som pågått i Sverige när han plötsligt tvingades ställa in de sista spelningarna.

Artisten har sedan 10 november betat av 54 konserter runtom i landet tillsammans med musikerna Magnus Johansson och Marcus Ubeda – med titeln “I juletid”. 

Utsåld konsert ställdes in med kort varsel

Men i söndags när det var dags för Christer Sjögren att göra en slutsåld konsert i Mörrums kyrka ersattes han i sista stund av Debbie Lesvoix.

Under måndagens konsert i Kungsäter kyrka var Christer Sjögren ersatt av Elisa Lindström, samma sak under tisdagen och onsdagens konserter i Gnosjö och Degerberga. 

Julturnéns arrangör Billy Heil Management uppger till Expressen att Christer Sjögrens frånvaro beror på sjukdom. Den folkkära artisten ska ha insjuknat flera dagar före söndagens spelning, enligt arrangören ska Christer Sjögren sedan den 3 januari intagit en form av stark hostmedicin mot sina symtom. 

 

 

Christer Sjögren ersatt under turnén

“Vi har haft vikarie sedan den 6 januari, men det är meningen att Christer ska vara med igen från och med i morgon (torsdag, reds. anm)“, skriver Billy Heil i ett meddelande. 

Efter onsdagens konsert kvarstår fyra spelningar på turnén – Ystad, Hässleholm, Sävsjö och Töreboda.

Förutom Christer Sjögren ingår även musikerna Magnus Johansson och Marcus Ubeda i uppsättningen, trion uppträder i olika kyrkor tillsammans med lokala körer. 

 

 

Christer Sjögren medverkade i höstens säsong av “Så mycket bättre”. Den folkkära sångaren gjorde succé i den nionde säsongen av det populära programmet.

Expressen har sökt Christer Sjögren.