Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Christer Sjögren åker ut på ny julturné

Christer Sjögren medverkar i julturnén ”I juletid”Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: SVEN LINDWALL

Vikingarna-profilen och sångaren Christer Sjögren ger sig ut på vägarna igen. 

Sjögren medverkar i julturnén ”I juletid”.

Sångaren Christer Sjögren, 67, medverkar i år igen i julföreställningen ”I juletid”. Sjögren är gästsolist i trumpetaren Magnus Johansson och pianisten Marcos Ubedas julturné. 

Trion hade 60 utsålda konserter i fjol. I år startar turnén i Förslövs kyrka, i Förslöv, Båstad kommun. Turnén fortsätter med spelningar i bland annat Trelleborg, Kivik, Linköping, Marstrand, Ulricehamn, Gnosjö och avslutas den 13 januari i Töreboda.

Biljetterna till turnén har släppts. 

 

LÄS MER: Sjögren återförenas med Vikingarna 

Var frontman i Vikingarna

 

LÄS MER: Christer Sjögrens diss mot Nya Vikingarna 

 

Christer Sjögren var succébandet Vikingarnas frontman, men gruppen lades ner 2004. Sedan dess har delar av gruppen återuppstått som ”Nya Vikingarna” – och Christer Sjögren medverkade när bandet spelade ihop under en kryssning i januari.

– De frågade om jag skulle kunna tänka mig att göra det och det skulle jag inte ha något emot. På det sättet skulle jag få vara med och skörda frukterna men slipper ansvaret, så det kanske sker, kommenterade sångaren i september.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.