Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chrissy Teigens starka ord till döda sonen

Foto: MATT BARON/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Foto: Chrissy Teigen/Twitter / Chrissy Teigen/Twitter

I februari skulle Chrissy Teigen och John Legend blivit föräldrar till sonen Jack. 

Men i slutet av förra året berättade Teigen att de hade förlorat barnet. 

På Jacks planerade födelsedag delar hon nu med sig av tankarna kring den speciella dagen. 

Modellen och matprofilen Chrissy Teigen, 34, och sångaren John Legend, 41, berättade i augusti att de väntade sitt tredje barn.

Barnet, som paret valt att kalla Jack, var beräknat till tidigt 2021, men i oktober lades Chrissy Teigen in på sjukhus med blödningar och sonens liv gick inte att rädda.

”Vi är chockade och i den sortens djup smärta som man bara hör talas om, den sortens smärta vi aldrig känt tidigare”, berättade Chrissy Teigen på Instagram.

Förlossningen var beräknad till 20 februari i år och på dagen delade Chrissy Teigen ett kort men fint meddelande till sin döda son.

”Jag kan le hela dagen på att tänka på din födelsedag, lillen”, skriver matprofilen. 

Öppen om sorgen

Chrissy Teigen har varit öppen om sorgen och depressionen hon går igenom efter sonens död. I slutet av 2020 berättade hon om sin psykiska hälsa på Twitter:

”Jag twittrar inte så mycket, ärligt talat går jag igenom sorg och depression”, skrev hon inledningsvis och fortsatte: 

”Men oroa er inte, jag har så mycket hjälp omkring mig för att bli bättre och jag kommer vara okej snart”

Efter sonens död har hon också valt att tatuera in Jacks namn tillsammans med namnet på maken och barnen Luna, 4, och Miles, 2. 

Jack kommer alltid att vara älskad och förklarad för våra barn som existerande i vinden, träden och fjärilarna som de ser”, skrev hon då i ett inlägg. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.