Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Chrissy Teigens sorg efter missfallet

Modellen och matprofilen Chrissy Teigen drabbades av missfall.
Chrissy Teigen med maken John Legend.
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Chrissy Teigen skriver nu för första gången om när hon förlorade sin ofödda son.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

I början av oktober förlorade Chrissy Teigen, 34, och John Legend, 41, sin ofödda son.

Nu berättar Chrissy Teigen för första gången om den svåra händelsen och sorgen efter förlusten.

”Även när jag nu skriver det här kan jag känna smärtan igen. Fullständig och total sorg”, skriver hon på Medium.

Modellen och matprofilen Chrissy Teigen och sångaren John Legend berättade i augusti att de väntade sitt tredje barn.

Barnet, som paret valt att kalla Jack, var beräknat till tidigt 2021, men för omkring en månad sedan lades Chrissy Teigen in på sjukhus på grund av blödningar som kopplades till moderkakan.

Chrissy Teigen berättar om missfallet

Den första oktober berättade paret i ett personligt inlägg på Instagram att de förlorat sonen. Nu berättar Chrissy Teigen för första gången om beskedet att barnet inte skulle överleva, i en text på sajten Medium.

”Jag grät lite först, sen hamnade jag i svåra krampryckningar av snor och tårar och min andning hann inte i kapp min otroligt djupa sorg”, skriver hon.

På Instagram har Chrissy Teigen delat med sig av bilder från tillfället och hon berättar nu att även om det just då var svårt så behövde hon minnas allt, för sin egen skull.

”Även när jag nu skriver det här kan jag känna smärtan igen. Jag fick syrgas, det var den första bilden ni såg. Fullständig och total sorg”, skriver Chrissy Teigen.

Under bedövning födde hon sedan sonen och familjen kunde ta ett tårfyllt farväl.

”Jag bad sjuksköterskan att visa mig hans händer och fötter och jag kysste dem igen och igen, jag har ingen aning om när jag slutade. Det kan ha varit 10 minuter eller en timme”, skriver Chrissy Teigen.

Sorgen efter förlusten beskriver hon som ett hål i sitt hjärta, men att det fylls med kärlek till den förlorade sonen och till sina två andra barn.

Tackar för stödet

Dessutom tackar Chrissy Teigen för det stora stöd som hon fått på sociala medier och från allmänheten, till exempel när en expedit i en affär stoppade ner bukett blommor i hennes shoppingpåse.

”Det finns så många kvinnor som inte får de här tysta glädjestunderna från främlingar. Jag ber er att dela med er av era historier och vara snälla mot dem som delar med sig av sina hjärtan”, skriver hon.

Tidigare modellen publicerade en video på sig själv och fick hat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.